Cupcake Skrevet 3. august 2007 #1 Skrevet 3. august 2007 Vi tok selvfølgelig vare på toppen av bryllupskaken og fryste den ned da vi giftet oss for et år siden. Den skal jo da spises på første bryllupsdagen, som er på søndag. Men er det noen som virkelig gjør dette? Den er jo et år gammel. Er det trygt å spise den?
Rainbow Brite Skrevet 3. august 2007 #2 Skrevet 3. august 2007 Vi gjorde også et forsøk på det, men innen kaken (pasjonsmoussebryllupskaken fra pascal) var fraktet fra stedet bryllupet frant sted og hjem, lå den som en flytende klatt nederst i esken Like greit, vi hadde ikke plass til å lagre den uansett! Hvis kaken har vært dypfryst, kan jeg ikke forstå annet enn at den fortsatt er bra :klø: Selv om jeg ville nok vært litt skeptisk til om krem og andre meierprodukter ikke var blitt surt.. Hmm... :klø:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå