Gjest Cathena Skrevet 2. august 2007 #1 Skrevet 2. august 2007 Jeg har nå stekt (i olivenolje) meg en kyllingfileèt og delte den i strimler, spiste den sammen med rå paprika og cherrytomater. Her sitter jeg, mett og fornøyd. Men kan dette brukes til kveldsmat? Jeg slanker meg og er begynt å bli i aktivitet.
Gjest Gjest Skrevet 2. august 2007 #2 Skrevet 2. august 2007 Jeg har nå stekt (i olivenolje) meg en kyllingfileèt og delte den i strimler, spiste den sammen med rå paprika og cherrytomater. Her sitter jeg, mett og fornøyd. Men kan dette brukes til kveldsmat? Jeg slanker meg og er begynt å bli i aktivitet. klart dette kan være kvelds! her får du jo karbohydrater fra grønnsakene og proteiner fra kyllingen, helt supert! spiller ingen rolle om du spiser det til lunsj, middag eller kvelds, etter min mening.
murray Skrevet 2. august 2007 #4 Skrevet 2. august 2007 Hender at jeg gjør det samme. Lett, godt og masse proteiner
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå