Gjest Gjest Skrevet 30. juli 2007 #1 Skrevet 30. juli 2007 Jeg har tenkt å lage en osso buco med bogkjøtt av storfe (i biter), og lurer litt på koketiden. Finner noen oppskrifter med annet kjøtt hvor det står opptil to timer, men blir ikke det litt mye...?
Gjest vimselot Skrevet 31. juli 2007 #2 Skrevet 31. juli 2007 Neppe, men du kan smake om kjøttet er mørt. To timer er i minste laget mange ganger, men det spørs om du lar det kun trekke eller koker det på fullt... Koker du f.eks. indrefilet, blir det fort mørt, men siden seigt, men lar du det koke i en-to timer til, blir det mørt igjen... Og det er jo en fordel, for da har du tid til å stelle deg før gjestene kommer...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå