Gjest Gjest Skrevet 29. juli 2007 #1 Skrevet 29. juli 2007 Hallais! da jeg var i tyrkia fikk jeg ofte ris til middag, gjerne biff. den var så god! som beskrevet, brune riskorn, hele risen var ikke hvit, men mer beige. noen som vet hva den heter, og om den finnes her i landet?
Gjest piaf Skrevet 29. juli 2007 #3 Skrevet 29. juli 2007 (endret) Naturris/upolert ris? Den er beige, i motsetning til villris som er mørk brun, og har lengre riskorn (egentlig frøene til en gressort). Siden du var i Tyrkia kan det også ha vært bulgur, som ikke er ris, men knust hvete, men som passer til beskrivelsen din. Endret 29. juli 2007 av piaf
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå