Gjest Gjest_Chanell_* Skrevet 27. juli 2007 #1 Skrevet 27. juli 2007 Jeg lurer på hvordan jeg skal få ostekaken ut av formen uten at bunnen går i stykker..... jeg sliter bestandig med det. Hvordan bruker dere å gjøre det, tips mottas med stor takk.......?????
aimee Skrevet 27. juli 2007 #2 Skrevet 27. juli 2007 Henger meg på denne her, da jeg har ostekake i kjøleskapet som skal ut på kakeform i morgen
Gjest Gjest_Chanell_* Skrevet 27. juli 2007 #3 Skrevet 27. juli 2007 Bruker dere bakepapir i formen? Hva/ hvordan, hjelp?
Lady_Sharon Skrevet 27. juli 2007 #4 Skrevet 27. juli 2007 Du kan legge bakepapir på bunnen før du setter formen i hverandre og så lager du kjeksbunnen på det. Det kan også hjelpe å bruke litt mer smør når bunnen er litt smulete. Er også kjempe godt å tilsette litt knuste nøtter i bunnen eller litt kanel. Litt mer smak;) Jeg pleier å lage ostekaker opp ned. De blir mye finere (man får fin mønster på kaken) og får den lett ut av formen:) her er en bilde: http://groups.msn.com/kakeforum/sharonskak...amp;PhotoID=171
Arkana Skrevet 27. juli 2007 #5 Skrevet 27. juli 2007 Jeg bruker bakepapir i bunnen av springformen. Ringen går av lett og så lar jeg kaken, med bakepapiret, gli fra formbunnen og over på et kakefat. Bryr meg ikke om å få av bakepapiret, det er ikke så nøye.
Gjest Gjest Skrevet 27. juli 2007 #6 Skrevet 27. juli 2007 Jeg setter rett og slett bunnen av kakeformen på kakefatet jeg. Da slipper jeg problemer:)
Gjest Alou Skrevet 27. juli 2007 #7 Skrevet 27. juli 2007 Det finnes egne fat med former som man kan kjøpe. Man tar kun av springformen oppe og dermed står kaken fint på et fat.
Gjest Gjest Skrevet 27. juli 2007 #8 Skrevet 27. juli 2007 Sett bare ringen direkte på kakefatet,lett som en plett :smile:
Flua Skrevet 28. juli 2007 #9 Skrevet 28. juli 2007 Jeg bruker denne. Kjempefint til ostekaker og marengskaker.
Gjest -eline- Skrevet 28. juli 2007 #10 Skrevet 28. juli 2007 Jeg bruker plastfolie i bunnen av formen, da er det bare å løsne formen, skyve kaka over på fatet og forsiktig dra folien av under.
Gjest *Madam Mim* Skrevet 28. juli 2007 #11 Skrevet 28. juli 2007 Skyver kaka over på et fat og drar vekk bakepapiret.
Chiquita Skrevet 28. juli 2007 #12 Skrevet 28. juli 2007 Sett bare ringen direkte på kakefatet,lett som en plett :smile: Jeg gjør også dette.
Annie Skrevet 29. juli 2007 #13 Skrevet 29. juli 2007 Jeg pleier å lage ostekaker opp ned. De blir mye finere (man får fin mønster på kaken) og får den lett ut av formen:) her er en bilde: http://groups.msn.com/kakeforum/sharonskak...amp;PhotoID=171 Off topic, men hvor lærer man å lage sånne kaker??
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå