Kanebo Skrevet 27. juli 2007 #1 Skrevet 27. juli 2007 Tenkte jeg skulle prøve å lage lapskaus til middag idag( aldri lagd det før :sjenert) Hvis jeg bruker strimlet svinekjøtt, skal jeg da hive kjøttet oppi og la det koke sammen med grønnsakene eller steke de og så deretter ha det oppi med grønnsakene?? Takk for svar!
Solskinn Skrevet 27. juli 2007 #2 Skrevet 27. juli 2007 Jeg ville stekt det først. Kokt kjøtt er ikke så godt syntes jeg.
*Enigma* Skrevet 27. juli 2007 #3 Skrevet 27. juli 2007 Jeg ville også stekt kjøttet først og hatt det oppi grønnsakene helt på slutten av koketiden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå