Gå til innhold

Reinsdyr


Anbefalte innlegg

Gjest Deception
Skrevet

Vi har en ytrefilet av reinsdyr på ca. en halv kilo liggende i fryseren, og til helga skal den til pers. Men jeg har lyst til å lage noe fresht, og vil absolutt IKKE ha sopp og/eller fløtesaus.

Tidligere har jeg helstekt den, og hatt blåbærsaus, samt stekte potetbåter og pære som tilbehør.

Så hva kan jeg lage nå?

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

Det er godt med solbærsjy, dessverre har jeg ingen oppskrift, men det er i hvert fall sesong for bær nå :) Vi fikk servert reinsdyr, riktignok indrefilet, med hakkede linser en gang, det var nydelig, men jeg vet ikke hva linsene evt var krydret meg... Ellers godt med ovnsstekte poteter eller kanskje jordskokk, om du har det tilgjengelig.

Skrevet

Enig i forslaget om jordskokk, feks i puré smaksatt med trøffelolje. Ellers har vi hatt balsamicobakte rødbeter til reinsdyr, og det var veldig godt, evt med honning på i tillegg (feks bake rødbetene i folie med balsamico først, og så koke inn væsken med litt flytende honning i tilslutt, slik av rødbetene blir litt glaserte).

Dessuten kanskje ovnsbakte potetbåter, feks mandelpotetbåter med rosmarin, og en grønn grønnsak (min favoritt ville være aspargesbønner med ramsløkpuré, eller surret i hvitløk og evt bacon).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...