Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja noen ganger kan det jo hende man lager litt mye. Og setter restene i kjøleskapet til senere. Men hvor lenge kan egentlig mat stå sånn i kjøleskapet før det blir dårlig?

Jeg vil lissom ikke vente til muggen kommer :ler:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Aner ikke, varierer vel fra rett til rett, om den inneholder melkeprodukter osv osv....

Men hos oss spises ingen mat som har stått mer enn 4 døgn i kjøleskap (snakker da selvsagt om middagsretter, eller andre varmretter)

Skrevet

Kommer litt an på hva det er slags mat, men i hovedsak kaster jeg restene hvis de ikke er spist innen to dager.

Skrevet

Tenkte på varmretter ja, har noe som står i kjøeskapet og i dag er 5 dagen, kommer til å kaste det siden vi ikke har planer om å spise det, men kjekt å vite egentlig til en annen gang. Jeg er alt for flink ha rester :sjenert:

Gjest Fliss
Skrevet

3 dager er maks her i huset.

Jeg er håpløs med rester - gjemmer alt, så leste jeg en vits og følte meg veldig truffet:

Mannen til kona: "Skal jeg kaste resten av puddingen nå eller sette den i kjøleskapet og kaste den om en uke?"

Skrevet

:ler:

Der har du meg og :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...