Gjest Gjest Skrevet 23. juli 2007 #1 Skrevet 23. juli 2007 Er veldig i tvil om vi skal servere alkohol mens vi er til fotografen. Skal ha enkelt koldtbord med spekemat i stede for forrett mens vi fotograferes. Til spekemat så passer jo enten rødvin eller øl best, men det vil jo ikke akkurat passe til den mussrende som vi skal servere når vi kommer. Og den musserende vinen passer ikke til spekemat. Derfor lurer vi på om vi bare skal kutte ut alkoholen til koldtbordet, finnes jo annet godt å drikke som vi kan servere da?
Gjest Apple- som ikke eg. har peiling. Skrevet 24. juli 2007 #2 Skrevet 24. juli 2007 Til spekemat må man ha noe friskt, syns jeg. Hva med Mozell, Farris og isvann?
Gjest Blondie65 Skrevet 24. juli 2007 #3 Skrevet 24. juli 2007 Jeg kan anbefale Herjungas Pæresider (dersom det skal være alkoholfritt). Det er en frisk cider med svært lav alkoholprosent (0,x something). Du får den på Europris og den koster ca kr 11,- pr halvliter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå