Gjest Gjest Skrevet 20. juli 2007 #1 Skrevet 20. juli 2007 Jeg jobber for tiden ofte fra kl 14 til kl 21. Da blir det ofte til at jeg spiser et ordentlig, forholdsvis stort måltid i ett-tida, før jeg drar på jobb, et måltid som jeg vanligvis ville tatt til middag (f.eks kyllingfilet, en pastarett e.l). I pausen på jobben, dvs rundt middagstid, spiser jeg gjerne en salat eller et par brødskiver, med andre ord et typisk lunsjmåltid. Har dette noen negativ (eller positiv) virkning på kroppen? Er det noen grunn til at man bør spise bare en lett lunsj i 12-13-tida?
¤flicka¤ Skrevet 20. juli 2007 #2 Skrevet 20. juli 2007 Nei. Det er det totale matinntaket som teller, ikke når det inntas. Selvfølgelig er det en fordel å spre måltidene utover dagen, men det gjør du jo allerede
Gjest Opa Skrevet 20. juli 2007 #3 Skrevet 20. juli 2007 Nei, hvorfor skulle det det? Svenskene spiser jo alltid varm lunsj!
Gjest Huldali Skrevet 22. juli 2007 #5 Skrevet 22. juli 2007 Tror faktisk at det er lurt! Hørt noe om at man skal spise mest på morgen for så å spise mindre utover kvelden, fordi noen mener at forbrenningen er best på begynnelsen av dagen (vet ikke om det stemmer?). Finnes også et artig ordtak om det der "spis frokost som en konge eller noe slikt" også husker jeg ikke resten
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå