Gå til innhold

Bytte om på lunsj og middag


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg jobber for tiden ofte fra kl 14 til kl 21. Da blir det ofte til at jeg spiser et ordentlig, forholdsvis stort måltid i ett-tida, før jeg drar på jobb, et måltid som jeg vanligvis ville tatt til middag (f.eks kyllingfilet, en pastarett e.l). I pausen på jobben, dvs rundt middagstid, spiser jeg gjerne en salat eller et par brødskiver, med andre ord et typisk lunsjmåltid. Har dette noen negativ (eller positiv) virkning på kroppen? Er det noen grunn til at man bør spise bare en lett lunsj i 12-13-tida?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei. Det er det totale matinntaket som teller, ikke når det inntas. Selvfølgelig er det en fordel å spre måltidene utover dagen, men det gjør du jo allerede :)

Skrevet

Nei, hvorfor skulle det det? :) Svenskene spiser jo alltid varm lunsj!

Gjest Huldali
Skrevet

Tror faktisk at det er lurt! Hørt noe om at man skal spise mest på morgen for så å spise mindre utover kvelden, fordi noen mener at forbrenningen er best på begynnelsen av dagen (vet ikke om det stemmer?). Finnes også et artig ordtak om det der "spis frokost som en konge eller noe slikt" også husker jeg ikke resten :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...