lillen Skrevet 17. mars 2003 #1 Skrevet 17. mars 2003 Er det noen som har noen gode tips til hva jeg kan putte oppi frityrkokeren? Har så lite fantasi når det gjelder det der... :-? Bruker den kun til pommes frites, potet-terninger, noicetter og vårrull... Kan jeg f x fritere RÅ kyllingvinger, eller må de stekes/kokes først?
Gjest Anonymous Skrevet 17. mars 2003 #2 Skrevet 17. mars 2003 Jeg bruker å fritere fiskepinner og pommes frites, synes det er godt sammen...
Gjest gjest1 Skrevet 17. mars 2003 #3 Skrevet 17. mars 2003 finnes massevis du kan fritere. Har ikke frityrkoker selv, heldigvis eller desverre alt etter som... :D Men haar oppdaget at i mange asiatiske kokebøker finnes det oppskirfter på fritert mat. Det du trenger er en frityrrøre (tempura) og så kan du fritere alt hjertet begjærer... sopp grønnsaker (alle typer) reker fisk kjøtt
Gjest Embla s Skrevet 17. mars 2003 #4 Skrevet 17. mars 2003 ....eller du kan lage en kjøttdeig av svin el. oksekjøtt (i kjøkkenmaskin) blandet med gode krydderier og sauser. Smør det på daggammel toast, skjær i fire og FRITYR!! Schiiiitch!!!! og så dipper du i deilig peanøttdip ev. chilidip ev. sursøt dipsaus. Yummi!!!
jordbær Skrevet 17. mars 2003 #5 Skrevet 17. mars 2003 Oh.. Pølse og chips kan også friteres sammen.. *nam* (Jordbær er en liten stor pølseunge)
wondergirl Skrevet 17. mars 2003 #6 Skrevet 17. mars 2003 bananer! Og en gang spiste jeg fritert iskrem på kinesisk restaurant. men jeg aner ikke hvordan de fikk til det.
Ruby Skrevet 19. mars 2003 #7 Skrevet 19. mars 2003 Ananas er kjempegodt å fritere, og også epler, pærer og bananer.
Gjest Lea Skrevet 19. mars 2003 #8 Skrevet 19. mars 2003 Rull sammen hvetetortillas med fyll i.. kjøtt, ost osv. slik at de blir ganske tynne. Fest med tannpirker og frityrstek. Serveres ned dip som tapas eller snacks/tilbehør. Smaker kjempegodt! Tror at de kalles "Flutes" eller noe sånt, så du kan jo prøve å finne forslag til fyll et sted. Bønnestuing er veldig godt som fyll og holder seg på plass i tortillaen.
jordbær Skrevet 19. mars 2003 #9 Skrevet 19. mars 2003 Rull sammen hvetetortillas med fyll i.. kjøtt, ost osv. slik at de blir ganske tynne. Fest med tannpirker og frityrstek. Serveres ned dip som tapas eller snacks/tilbehør. Smaker kjempegodt! Tror at de kalles "Flutes" eller noe sånt, så du kan jo prøve å finne forslag til fyll et sted. Bønnestuing er veldig godt som fyll og holder seg på plass i tortillaen. åjaa.. Kanskje det var det det het.. Jeg spiste "flatlus de pollo" i portugal.. Det var sikkert "Flute de pollo" Det var da.. fritert tortilla fylt med kylling...mmmh..
Gjest Lea Skrevet 19. mars 2003 #11 Skrevet 19. mars 2003 Du kan også kjøpe wraps, legge dem i frityren og presse ned midten med en sånn potet-moser, slik at det blir en slags "bolle" eller skål. Når den er gylden og sprø kan du fylle med salat eller vanlig taco-tilbehør. Ser veldig fancy ut på middagsbordet og smaker godt.
CeNedra Skrevet 19. mars 2003 #12 Skrevet 19. mars 2003 Fritert banan!! Mmmmmm Det finnes sikkert oppskrifter på nettet et steds. eller hva med innbakte friterte reker? eller svinekjøtt. Da bare blander man maisena eller mel med vann og salt og pepper og et/to vispa egg slik at det blir vaffelrøre tykt, så dypper man rekene/svinekjøttet ned i og putter det i frityrkokeren... MMmmmm akkurat som på restaurant:)
Gjest Anonymous Skrevet 21. mars 2003 #13 Skrevet 21. mars 2003 Hva med å gjøre som i Skottland: Deep fried Mars bar! Altså frityrstekt Mars-sjokolade!! Dyppet i sånn frityr-røre og frityrstekt. Det er faktisk godt ..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå