Gjest Gjest Skrevet 16. juli 2007 #1 Skrevet 16. juli 2007 Nå kommer jeg vel egentlig til å prøve uansett, men har plukket inn noen maineper og lurer på å ovnsbake dem sammen med gulrot, løk og kyllinglår. Egner de seg til dette, eller er de best kokt eller rå?
Gjest Gjest Skrevet 16. juli 2007 #2 Skrevet 16. juli 2007 Oppdatering: Ja, det funker, og det ble kjempegodt. Grønnsakene og kyllingen hadde visst akkurat samme idealsteketid, så alt ble godt og saftig Hadde over litt olivenolje, salt, pepper og timian (og marinerte kyllingen med det samme + hvitløk og sitronsaft) før det ble satt i ovnen på 200 grader i 45 min, og litt honning ble helt over etter en stund.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå