Gjest Gjest_Hanne_* Skrevet 15. juli 2007 #1 Skrevet 15. juli 2007 Jeg har fått en bunt fersk salvie, men det er en urt jeg aldri har brukt i matlaging tidligere. Hva er det godt i?
Gjest piaf Skrevet 15. juli 2007 #2 Skrevet 15. juli 2007 Salvie er godt til kylling, feks noen hele blader under skinnet når du helsteker kylling. Eller du kan ha hele salvieblader på kyllingfilet eller svinefilet, surre bacon rundt og ovnssteke. Salvieblader varmet i (klaret) smør er også godt som "saus" over gnocchi, tortellini eller ravioli, med revet parmesan.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå