Gå til innhold

Salvie


Gjest Gjest_Hanne_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Hanne_*
Skrevet

Jeg har fått en bunt fersk salvie, men det er en urt jeg aldri har brukt i matlaging tidligere.

Hva er det godt i?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Salvie er godt til kylling, feks noen hele blader under skinnet når du helsteker kylling. Eller du kan ha hele salvieblader på kyllingfilet eller svinefilet, surre bacon rundt og ovnssteke.

Salvieblader varmet i (klaret) smør er også godt som "saus" over gnocchi, tortellini eller ravioli, med revet parmesan.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...