Gjest N Skrevet 14. juli 2007 #1 Skrevet 14. juli 2007 Hei! Jeg tenkte jeg skulle ha stekte grønnsaker ved siden av fiskemiddagen i dag, og fordi jeg er helt grønn i matlaging lurer jeg på om det er så enkelt som å ha olivenolje og krydder? På hvor høy varme skal de stå, og hvor lang tid tar det?
Gjest Alou Skrevet 14. juli 2007 #2 Skrevet 14. juli 2007 Kanskje disse oppskriftene er noe tips: http://www.artoftaste.no/servlet/region?na...p;item=10423835 (kan brukes i ovnen på rundt 150- 200gr i stedet for grillen som de foreslår i oppskriften) http://www.artoftaste.no/servlet/region?na...p;item=10374125 (Du kan jo selvfølgelig velge grønnsaker selv, mens gulrøtter og andre rotgrønnsaker er fine å ha i ovnen)
Gjest Alou Skrevet 14. juli 2007 #4 Skrevet 14. juli 2007 Hvis du vil ha en litt mer rett ut av det, så kan du jo fløtegratinere det. Hell over litt fløte(gjerne visp inn noen eggeplommer) og friske urter hvis du ha, og så et lag revet ost på toppen.
Gjest Fjellsippa Skrevet 14. juli 2007 #5 Skrevet 14. juli 2007 Jeg bruker de grønnsakene jeg har, og kutter i passer biter. Bruker gjerne gulrøtter, løk, brokoli og squash. Legger bakepapir i bunnen av langpanna, og har grønnsakene i. Heller over ganske mye olivenolje og har på maldonsalt. Blander dette godt og setter inni ovnen på 225 grader. Snur litt på det med jevne mellomrom. Smaker meg frem for å se når det er ferdig. Det avhenger av mengden grønnsaker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå