Gjest Gjest Skrevet 12. juli 2007 #1 Skrevet 12. juli 2007 Det blir spekemat (spekeskinke og fenalår og noe pølse) til middag i dag, og jeg er egentlig litt lei av "vanlig" potetsalat i rømme. Har lyst til å lage lun potetsalat med eddik, olje, løk, hvitløk (?), gressløk og frisk timian (og/eller bladpersille?), men vet ikke om det blir spesielt godt til spekematen? Hva med å servere dette til varmrøkt makrell..? Blir det også feil?
Gjest Bodillen Skrevet 12. juli 2007 #2 Skrevet 12. juli 2007 Det blir spekemat (spekeskinke og fenalår og noe pølse) til middag i dag, og jeg er egentlig litt lei av "vanlig" potetsalat i rømme. Har lyst til å lage lun potetsalat med eddik, olje, løk, hvitløk (?), gressløk og frisk timian (og/eller bladpersille?), men vet ikke om det blir spesielt godt til spekematen? Hva med å servere dette til varmrøkt makrell..? Blir det også feil? Begge deler er helt greit! Mmmm!!!
Scheherazade Skrevet 12. juli 2007 #3 Skrevet 12. juli 2007 Jeg lager alltid slik potetsalat, syns det er best! Bruker masse vårløk, varme poteter i skiver og dressing av balsamico, olivenolje, 1 hakket sjarlottløk, salt og pepper og litt sennep.
Gjest Gjest Skrevet 12. juli 2007 #4 Skrevet 12. juli 2007 Jeg lager alltid slik potetsalat, syns det er best! Bruker masse vårløk, varme poteter i skiver og dressing av balsamico, olivenolje, 1 hakket sjarlottløk, salt og pepper og litt sennep. Den så god ut Endte med at jeg lagde med alle ingrediensene i startinnlegget, og må vel innrømme at det ble litt mye timiansmak til den type mat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå