Gjest Tex Skrevet 16. mars 2003 #1 Del Skrevet 16. mars 2003 Har noen tips eller har noen vært i koldtbordbryllup med hundre gjester....??? Skal vi ha to buffeter for eksempel...? Andre gode tips...?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiquita Skrevet 19. mars 2003 #2 Del Skrevet 19. mars 2003 Jeg ahr vært i brylup med koldtbord, men jeg husker ikke hvor mange gjester som var der (ca 70-80, kanskje) Der hadde de satt ett bord "midt på gulvet", og da div. retter rundt hele bordet. De hadde en varmrett i tillegg, men den stod på et annet bord. I dette bryllupet "organiserte" toastmasteren slik at en og en av "tungene" på E-bordet fikk gå om gangen (den første runden), og så var det "fritt fram" etterpå.... *klem* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jamjam Skrevet 8. juni 2003 #3 Del Skrevet 8. juni 2003 Har ikke vært i bryllup med koldtbord,men vi har tenkt å servere det selv. Skal ikke ha fullt så mange gjester som deg,regner med å bli en 60-70 stykker,men lurer også litt på hvordan jeg skal få organisert det uten altfor mye rot.. At toastmasteren guider det hele igjennom det er vel nesten en selvfølge,men burde man ha dobbelt servering av alt for å minske kø osv..? Har jo ikke lyst til at matkø og stress er det eneste folk forbinder med bryllupet vårt i ettertid.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 8. juni 2003 #4 Del Skrevet 8. juni 2003 Vi skal ha to like buffeter, en i hver ende av rommet. Vi skal ha egen mineralvann buffet, pluss vann i karafler på bordet. Vi skal ha serveringsdamer til å servere vin samt til å fylle tomme fat på buffeten. Og vi satser på å ha mest tradisjonell buffet-mat, med noen spesialiteter, og heller ha store mengder av det vi skal ha slik at det ikke blir mye etterfyllingsjobb. Jeg tror det skal gå utmerket, vet om et bryllup for tre uker siden der det var gjort slik og det funka veldig bra. så blir det selvsagt toastmasterens jobb å guide folk til rett buffet.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scorpina Skrevet 24. august 2003 #5 Del Skrevet 24. august 2003 Vi har tenkt å ha koldtbord fra en butikk som spesialiserer seg på koldt/varmtbord. Vi skal da ha mest varer fra havet. Har vært i mange bryllup og der ble det servert kjøtt i samtlige og kjøtt blir man kanskje litt dorsk og tung i magen av...?! Vi tenkte å sette bordene som "øyer" rundt i lokalet i stedet for de tradisjonelle U'ene eller E' ene. Må sjekke det litt etterhvert. Spørs jo hvor vi faktisk bestemmer oss for å HA festen da... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 24. august 2003 #6 Del Skrevet 24. august 2003 Nå ser det brått ut som at vi blir nærmere hundre og ti i stedet for de rundt åtti vi regnet med takker ja....(ble brått flere på gjestelista) Litt forskjell, men det skal nok gå..... Spørs bare om vi får til bordene slik jeg vil ha dem ( ja, JEG) for jeg vil ha E bord og ikke småbord... og da blir det kanskje ikke plass til to buffeter allikevel...... *tenke tenke* Ikke lett det her.... -men koldtbord blir det, uansett!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiquita Skrevet 24. august 2003 #7 Del Skrevet 24. august 2003 Hvor mye betaler dere pr. gjest når dere skal ha koldtbord? Vurderer koldtbord selv også (men "bare" med 82 gjester) og ligger på va 170,-/pers... AHr dere bestemt dere, eller??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå