Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Donna
Skrevet

Har ikke så mye i kjøleskapet jeg . Men noe pålegg må jeg ha :

Prim - lettvarianten.

Lett skinkeost på tube

Norvegia - vanlig

Leverpostei - den gule firkantede boksen.

Kjøttpålegg i fryseren - tar opp av og til.

Og Brelett

av og til agurk og tomater ..

Noe sier meg at kjøleskapet mitt er nokså kjedelig ... :o

:ler:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Norvegia ost!

Også jordbærsyltetøy. :D

Gjest Starya
Skrevet

Leverpostei, den runde gule.. Jeg kjøper flere små bokser, for jeg klarer ikke å spise leverposteien når en boks har vært åpnet mer enn en dag... :-?

Majones. Spiser ikke leverpostei uten

Brunost. Selvfølgelig.. ;)

Jarlsberg eller norvegia

Jordbærsyltetøy

Skrevet

baguetter med smeltet ost og skinke :P *sikle sikle*

peanøttsmør på loff

varme hjemmelagde boller med salami eller fårepølse

makrell i tomat/stabburets leverpostei på kneipbrød

fløtemysost på mammas hjemmelagde brød

jarlsberg på kneip eller knekkebrød

varme rundstykker (husker ikke merket, selges i dypfrysen i norske dagligvarebutikker) med salami eller fårepølse

Skrevet

Lisle.

Er det Hatting rundstykker du tenker på? Selv bruker jeg disse en del og har alltid en pakke i frysen :) Liker best de fine med valmuefrø på jeg!

Skrevet

ja hatting! jeg trodde de het hastings men var ikke helt sikker :D de med frø er knallgod!

Skrevet

Hadde glemt at jeg hadde slike i frysen, men nå har jeg nettopp knekt i meg 2 stykker med Norvegia. NAM!

Gjest Frøken Dings
Skrevet

Dansk grãddost og philadelphiaost, gjerne sammen og på knekkebrød. Det er godt, det!

Leverpostei har jeg alltid i hus, men jeg kan ikke spise det alene, det må være sammen med hvitost.

Skrevet

Jeg må ha cottage cheese i kjøleskapet (men spiser sjelden opp en boks før den går ut på dato), pluss Norvegia og jordbærsyltetøy.

Skrevet

Hos oss er det alltid leverpostei - fra Stabburet (den med gutten under...), makrell i tomat (ved akutt behov...) og spesial salami...

Dessuten er min kjære veldig gla i gulost (norvegia eller Synøve Finden) så det prøver jeg alltid ha i kjøleskapet...

Skrevet

M fare for at noen kan bli litt småkvalme her: Noe av d beste kjøttpålegget jeg kan få er faktisk kokt oksetunge, foruten fiskepudding m litt majones.

Gjest Gjesta
Skrevet

Det beste pålegget er frokostsalat med egg eller salami på. Jeg får nesten vann i munnen når jeg tenker på dette... :lol:

Men dessverre er ikke frokostsalat det sunneste man spiser (mildt sagt), så det er bare ved spesielle anledninger jeg kjøper det. Ferier, og sånt...

Til vanlig er jeg veldig glad i kokt egg og leverpostei. Salami og servelat er også deilig, men ikke noe jeg spiser hverdag. Gulost har jeg alltid i kjøleskapet, men bruker det mest til pizza o.l.

Skrevet

roastbief er noe av det beste jeg vet på loff!

Men unner meg ikke luksusen så altfor ofte...

Nå er det egg som gjelder, på rundstykke med tine smør... :wink:

Gjest Donna
Skrevet

mmmm tunge er godt !! løpe å kjøpe når jeg får lønn !! :D

Skrevet

Akkurat nå for tiden er det ryvita med Philadelphiaost og pepperskinke + masse basilikum. Spiser en plante i uka :ler2: Det er sååå godt

Ellers har jeg alltid norvegia og salami i kjøleskapet.

-x

Skrevet

Salami er jeg avhengig av å ha i kjøleskapet, men også Norvegia og Makrell i Tomat. Mannen må ha jordbærsyltetøy fra Nora!!! :ler:

Skrevet

Er avhengig av å ha både hvit og brun ost i kjøleskapet. Har nesten alltid en eller annen form for spekeskinke også :)

Skrevet

Kokt skinke og gulost!!!

Skrevet

Har sjelden pålegg i kjøleskapet. Spiser nesten aldri brødmat..

Men når jeg gjør er favorittene:

- tiriltunge (som også kalles eldhusrøkt fårepølse)

- hjemmelaget tunfisksalat

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...