Mitsi Skrevet 6. juli 2007 #1 Skrevet 6. juli 2007 Hei Jeg har nettopp kjøpt ny komfyr, med varmluft. Dette har jeg aldri hatt før, og nå lurer jeg litt på hvordan dette brukes. Bruksanvisningen er veldig mangelfull på dette området, så den hjalp ikke. Jeg vet at jeg i en varmluftsovn, kan jeg steike flere brett samtidig, men det er jo ikke aktuelt så ofte. Når bruker dere varmluft, og når bruker dere vanlig over og undervarme? På forhånd takk for hjelpen
Gjest Lea Skrevet 6. juli 2007 #2 Skrevet 6. juli 2007 Jeg bruker varmluft til nesten alt. Det er egentlig bare pizza jeg bruker vanlig over- og undervarme på tror jeg. Bruk litt lavere temperatur noe du bruker varmluft og det går gjerne litt raskere også. Jeg synes at både bakst og andre ting blir jevnere stekt med varmluft i alle fall.
Oliven Skrevet 6. juli 2007 #3 Skrevet 6. juli 2007 Regn ca 10% lavere temperatur med varmluft enn uten. Bruker varmluft til nesten alt jeg også og syns det er kjempebra til bakst.
Gjest -eline- Skrevet 6. juli 2007 #4 Skrevet 6. juli 2007 Bruker varmluft til omtrent alt, tilogmed pizza (varmluft + undervarme på 300 grader i 6-7 minutter). Til litt finere kaker har jeg dog holdt meg til over/undervarme, mest fordi det er litt vanskligere å "se" når de er ferdig og jeg har ikke eksperimentert med tid/varme på varmlufta
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå