Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg har nettopp kjøpt ny komfyr, med varmluft. Dette har jeg aldri hatt før, og nå lurer jeg litt på hvordan dette brukes. Bruksanvisningen er veldig mangelfull på dette området, så den hjalp ikke. Jeg vet at jeg i en varmluftsovn, kan jeg steike flere brett samtidig, men det er jo ikke aktuelt så ofte.

Når bruker dere varmluft, og når bruker dere vanlig over og undervarme?

På forhånd takk for hjelpen :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker varmluft til nesten alt. Det er egentlig bare pizza jeg bruker vanlig over- og undervarme på tror jeg.

Bruk litt lavere temperatur noe du bruker varmluft og det går gjerne litt raskere også. Jeg synes at både bakst og andre ting blir jevnere stekt med varmluft i alle fall.

Skrevet

Regn ca 10% lavere temperatur med varmluft enn uten.

Bruker varmluft til nesten alt jeg også og syns det er kjempebra til bakst.

Gjest -eline-
Skrevet

Bruker varmluft til omtrent alt, tilogmed pizza (varmluft + undervarme på 300 grader i 6-7 minutter). Til litt finere kaker har jeg dog holdt meg til over/undervarme, mest fordi det er litt vanskligere å "se" når de er ferdig og jeg har ikke eksperimentert med tid/varme på varmlufta ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...