Solstrålen Skrevet 15. mars 2003 #1 Skrevet 15. mars 2003 Leste i et innlegg for en stund tilbake at en av dere pleide å lage pizza i langpanne.. Noen som har framgangsmåten for dette? Og, er det noen som har en oppskrift på en god rømmedressing til pizza??
Gjest Lea Skrevet 15. mars 2003 #2 Skrevet 15. mars 2003 Jeg lager dobbel deig og klemmer/kjevler denne ut i langpanna. Gjør som med vanlig (rund) pizza, men lager den gjerne litt tykkere. Må muligens steke litt lengre om du lager den tykk da, men ellers er det samme fremgangsmåte som med annen pizza. Rømmedressing spiser jeg ikke og har derfor ingen oppskrift heller.
starie Skrevet 15. mars 2003 #3 Skrevet 15. mars 2003 Jeg lager også pizza i langpanne. Jeg drar ut bunnen og "bretter" den i kantene så den blir litt tykkere der. Fin kant å holde i for de som ikke bruker kniv og gaffel Rømmedressing har jeg ikke peiling på..
'Lilly' Skrevet 15. mars 2003 #4 Skrevet 15. mars 2003 Åååååå, rømmedressing på pizza er jo bare helt nydelig, men jeg kan dessverre ingen oppskrifter. Håper på å få noen tips fra denne tråden, jeg.....
Gjest Bjørk Skrevet 17. mars 2003 #5 Skrevet 17. mars 2003 10 dl hvetemel 3 dl lunket vann 50g gjær 1 ts salt 4ss olje Ha oljen i tilslutt 225 c i 20 min. Denne deigen blir tykk og god
Gjest Anonymous Skrevet 4. april 2003 #6 Skrevet 4. april 2003 jeg har alltid hvitløksdressing på pizzaen... har jobba på pizza sjappe, og der tilsatte vi bare hvitløk oppi rømmen... lot den stå litt, d er helt namme nam... viss ikke er det veldig godt medden nye wrap dressingen som er kommet i butikkene, greek heter den, du får marinade til kjøttdeigen og med... blir litt tatziki lignende smak, men d er kejmpe godt:)
Englepusen Skrevet 4. april 2003 #7 Skrevet 4. april 2003 På www.tine.no har de sikkert oppskrift på rømmedressing.
Gjest Kinga Skrevet 4. april 2003 #8 Skrevet 4. april 2003 Rømmedressing: Rømme Hvitløk, ferskpresset Salt Pepper Paprikakrydder Litt sukker Eventuelt oregano, timian og/eller basilikumkrydder eller ferske urter i i tillegg. Noen pynter også dressingen med gressløk. Ta en liten dæsj av de andre ingrediensene oppi rømmen, smak til etter behov. God appetitt! Vibeke
*nora* Skrevet 4. april 2003 #9 Skrevet 4. april 2003 Supert å få oppskrift på ekte rømmedressing! Vi pleier å gjøre det kjempeenkelt, en pose Maarud tzatsiki dipp, opp i en boks lettrømme, eller to bx naturell youghurt. Mmmm, nydelig til pizza!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå