Sun Mei Skrevet 4. juli 2007 #1 Skrevet 4. juli 2007 Noen som har en enkel oppskrift på basilikumspesto? Og hvor lang holdbarhet er det på pestoen når man har laget den?
Gjest bada Skrevet 4. juli 2007 #2 Skrevet 4. juli 2007 Jeg har ingen oppskrift, dessverre, men jeg kan svare på det andre spørsmålet: Den holder seg én, maks to dager. Etter det mister den mye smak og mye av friskheten.
Gjest Alou Skrevet 4. juli 2007 #3 Skrevet 4. juli 2007 1 potte frisk basilikum 4 båter hvitløk 5 ss olivenolje 3 ss solsikkekjerner/pinjekjerner 50gr revet parmesan Pepper og salt Mos basilikum, hvitløk, solsikkekjerner/pinjekjerner og olivenolje i en mat prosessor. Vend inn parmesan og kvern godt med krydder over.
Sun Mei Skrevet 4. juli 2007 Forfatter #5 Skrevet 4. juli 2007 Forslag til hva den kan brukes til også kanskje?
Gjest Alou Skrevet 4. juli 2007 #6 Skrevet 4. juli 2007 Kyllingfilet og salat - enten på kyllingfileten eller i salaten. Pasta og salat I brød eller horn
Rainbow Brite Skrevet 4. juli 2007 #7 Skrevet 4. juli 2007 Forslag til hva den kan brukes til også kanskje? Til alt! Prøv feks brødskive med pesto, tomat (gjerne bifftomat), mozarella (om du har) og frisk basilikum på toppen Eller feks drypp det over pizzaen før du setter den inn i ovnen, evt etter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå