Gå til innhold

Bedervet gryterett?


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg lot gryteretten stå på komfyren over to netter og nå lukter det litt rart av den.Litt sånn svak muggostaktig.

Gryteretten er en sånn toropose hvor man tilsetter vann og kjøttdeig.Det er ikke melkeprodukter i retten så jeg trodde den kunne stå ute uten å bli sur.Kan den fortsatt spises eller er den bedervet?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du hadde satt den i kjøleskapet med en gang hadde det nok gått bra, nå vil jeg derimot si ganske så skråsikkert at den er bedervet. Det er jo varmt i romtemperatur, og bakteriene yngler. Det spiller ingen rolle at det ikke har vært melk i den. Kast den.

Skrevet

To døgn i romteperatur? Trro ikke det er så lurt å spise den, nei.

Skrevet

Ikke rart det er mye magasjau rundt omkring....

Skrevet

Ville ikke spist den nei....maten skal alltid stå kaldt.

Men dere sier over at maten skal i kjøleskapet med en gang, men er det ikke sånn at maten alltid skal bli kald før den settes kaldt. Har hvertfall hørt det, men vet ikke helt hvorfor..

Skrevet

er vel greit å avkjøle på benken først. Hvis man setter varm mat rett i kjøleskap vil det varme opp kjøleskapet!

Skrevet
Ikke rart det er mye magasjau rundt omkring....

Ja, ikke sant!

Gjest Kaya83
Skrevet

Jeg kan aldri tenke meg at gryteretten smaker noe særlig heller hvis den lukter muggaktig..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...