Gjest Par Skrevet 22. juni 2007 #1 Skrevet 22. juni 2007 Skal servere helstekt svin indrefilet imorgen, men er helt blank i forhold til tilbehør. Vil gjerne ha noe sommerlett, så heller wok'ede grønnsaker enn kokte. Og jeg er så lei kokte poteter... Kunne godt tenkt meg ingefær/hvitløk/soyasaus i grønnsakene, men jeg er åpen for alle forslag. Det eneste jeg har i kjøleskapet nå er blomkål, nykål og løk. Men jeg må ikke nødvendigvis bruke dem hvis jeg får et godt forslag. På forhånd takk for svar
Irie Skrevet 23. juni 2007 #2 Skrevet 23. juni 2007 Nilmas stekte kål er kjempegodt! Stekt kål er veldig godt. Jeg har dessverre ikke oppskriften i hodet, men det er ganske enkelt; skjær kål i ganske tynne strimler og stek den i en wok eller stor stekepanne sammen med strimlet løk og paprika, hakket hvitløk og revet, fersk ingefær. Salt og evt. pepper etter smak. Stekt kål sammen med f.eks. svinefilet, ris og en dæsj soyasaus er en nydelig middag, men det funker også fint sammen med kjøtt- eller fiskekaker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå