Lilith Skrevet 20. juni 2007 #1 Del Skrevet 20. juni 2007 Ja, rett og slett. Hvor mange gram reker bør man beregne pr person, når reker er hovedretten? Brød og slikt kommer i tillegg. Takk for hjelpen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest beekeeper Skrevet 20. juni 2007 #2 Del Skrevet 20. juni 2007 som regel en halv kilo per pers. (Ja, jeg synes også de høres mye ut, men i fiskedisken sa de det og det stemte ganske bra! ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest synseren Skrevet 20. juni 2007 #3 Del Skrevet 20. juni 2007 Jeg har også hørt at de beregner 500 gr pr. person Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 20. juni 2007 #4 Del Skrevet 20. juni 2007 Jeg har også hørt at de beregner 500 gr pr. person Mye går bort når man skreller. Av 500 gram reker tror jeg bortimot 300 gram forsvinner i skall. Rekeskall kokt i skummet melk er forresten kjempefin kraft til fiskeboller eller fiskepudding i hvit saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pusla Skrevet 20. juni 2007 #5 Del Skrevet 20. juni 2007 Jeg beregner alltid 500 g per hode, og det bruker å passe fint. Høres mye ut, men mye går bort i skrelling ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest beekeeper Skrevet 20. juni 2007 #6 Del Skrevet 20. juni 2007 Mye går bort når man skreller. Av 500 gram reker tror jeg bortimot 300 gram forsvinner i skall. Rekeskall kokt i skummet melk er forresten kjempefin kraft til fiskeboller eller fiskepudding i hvit saus. Jeg bruker bare å bruke kraften som fiskebollene ligger i jeg.. Er denne bedre? Eller bruker du denne når du har hjemmelagde fiskeboller kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ¤bella¤ Skrevet 20. august 2008 #7 Del Skrevet 20. august 2008 Man regner 500gr per pers. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 20. august 2008 #8 Del Skrevet 20. august 2008 Jeg bruker bare å bruke kraften som fiskebollene ligger i jeg.. Er denne bedre? Eller bruker du denne når du har hjemmelagde fiskeboller kanskje? Bedre sent enn aldri? Jeg bruker den spesielt når jeg lager terteskjell med fiskestuing, det blir mye bedre enn å bruke fiskebollekraften, ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå