Gå til innhold

Vafler og smakstilsetning


Anbefalte innlegg

Gjest eksperimentøren
Skrevet

Jeg prøvde å lage vafler med revne pler og kanel i helga. Kjempegodt!

Hvilke andre smakstilsetninger har dere prøvd? Hva anbefaler dere?

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet
Jeg prøvde å lage vafler med revne epler og kanel i helga. Kjempegodt!

Hvilke andre smakstilsetninger har dere prøvd? Hva anbefaler dere?

Skrevet

Vi bruker masse kardemumme - synes det er det beste - men det er vel relativt vanlig.

Gjest Elfrida
Skrevet (endret)

Noen italienere jeg hadde på besøk ble veldig fascinert av vaffeljernet mitt, og lagde usøtede vafler med oregano og timian. Det var veldig annerledes, men ganske godt allikevel.

Hvordan gikk det å steke vafler med revne epler i? Løsnet de greit fra jernet? Hørtes kjempegodt ut forresten.

Endret av Elfrida
Gjest Gjest
Skrevet

Det gikk veldig bra. Jeg brukte en halv liter kefir og litt melk, 4 dl hvetemel, 2 dl sammalt hvetemel, 3 egg og 1,5 dl sukker, 1 ts kanel og 2 ts vaniljesukker. Til slutt tilsatte jeg to (store) revne epler. Det ble veldig bra. Smurte jernet før jeg stekte den første, og smurte vel to ganger til i løpet av vaffelstekingen (ble 13 plater). Løsnet greit, og jernet ble ikke noe mer skittent enn ellers.

Skrevet

Det hørtes kjempegodt ut! Tror jeg må dra i gang vaffelpressa i dag...

Skrevet

Vi laget vafler med kokosmelk i forrige uke for å bruke opp en rest - det var ok, men passer enda bedre i pannekaker.

Skrevet

det er bare å prøve med hva du måtte ønske.

jeg har prøvd med smil-saus, karamell-saus, sjokolade-saus, vaniljekrem osv. knall godt! og usunt :)

Skrevet

Vi har hatt appelsinjuice og kakaopulver i vafler. Det var veldig godt!

Skrevet

Prøvde med most banan. Det var greit, men jeg foretrekker vanlige ;)

Gjest Fjellsippa
Skrevet

Jeg bruker kanel og vanilje, men så lite kanel at smaken så vidt merkes. Folk kjenner at det smaker godt, men lurer på hva det er.

Skrevet (endret)

Jeg liker å bruke restene av risengryns grøten:) når jeg har.. Den har jeg gjerne fløte/rømme og vanilje i.. Det er godt..

Endret av *MEDUSA*
Gjest *Lina*
Skrevet

For en litt sunnere variant, putter jeg masse havregryn i og utelater sukker.

Stor favoritt i heimen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...