Gjest eksperimentøren Skrevet 18. juni 2007 #1 Skrevet 18. juni 2007 Jeg prøvde å lage vafler med revne pler og kanel i helga. Kjempegodt! Hvilke andre smakstilsetninger har dere prøvd? Hva anbefaler dere?
Gjest Gjest Skrevet 18. juni 2007 #2 Skrevet 18. juni 2007 Jeg prøvde å lage vafler med revne epler og kanel i helga. Kjempegodt! Hvilke andre smakstilsetninger har dere prøvd? Hva anbefaler dere?
LilleBille Skrevet 18. juni 2007 #3 Skrevet 18. juni 2007 Vi bruker masse kardemumme - synes det er det beste - men det er vel relativt vanlig.
Gjest Elfrida Skrevet 18. juni 2007 #4 Skrevet 18. juni 2007 (endret) Noen italienere jeg hadde på besøk ble veldig fascinert av vaffeljernet mitt, og lagde usøtede vafler med oregano og timian. Det var veldig annerledes, men ganske godt allikevel. Hvordan gikk det å steke vafler med revne epler i? Løsnet de greit fra jernet? Hørtes kjempegodt ut forresten. Endret 18. juni 2007 av Elfrida
Gjest Gjest Skrevet 18. juni 2007 #5 Skrevet 18. juni 2007 Det gikk veldig bra. Jeg brukte en halv liter kefir og litt melk, 4 dl hvetemel, 2 dl sammalt hvetemel, 3 egg og 1,5 dl sukker, 1 ts kanel og 2 ts vaniljesukker. Til slutt tilsatte jeg to (store) revne epler. Det ble veldig bra. Smurte jernet før jeg stekte den første, og smurte vel to ganger til i løpet av vaffelstekingen (ble 13 plater). Løsnet greit, og jernet ble ikke noe mer skittent enn ellers.
Wildy Skrevet 18. juni 2007 #6 Skrevet 18. juni 2007 Det hørtes kjempegodt ut! Tror jeg må dra i gang vaffelpressa i dag...
Gjest piaf Skrevet 18. juni 2007 #7 Skrevet 18. juni 2007 Vi laget vafler med kokosmelk i forrige uke for å bruke opp en rest - det var ok, men passer enda bedre i pannekaker.
ofelia Skrevet 18. juni 2007 #8 Skrevet 18. juni 2007 det er bare å prøve med hva du måtte ønske. jeg har prøvd med smil-saus, karamell-saus, sjokolade-saus, vaniljekrem osv. knall godt! og usunt
Hobgoblin Skrevet 19. juni 2007 #9 Skrevet 19. juni 2007 Vi har hatt appelsinjuice og kakaopulver i vafler. Det var veldig godt!
teklype Skrevet 19. juni 2007 #10 Skrevet 19. juni 2007 Prøvde med most banan. Det var greit, men jeg foretrekker vanlige
Gjest Fjellsippa Skrevet 19. juni 2007 #11 Skrevet 19. juni 2007 Jeg bruker kanel og vanilje, men så lite kanel at smaken så vidt merkes. Folk kjenner at det smaker godt, men lurer på hva det er.
*MEDUSA* Skrevet 19. juni 2007 #12 Skrevet 19. juni 2007 (endret) Jeg liker å bruke restene av risengryns grøten:) når jeg har.. Den har jeg gjerne fløte/rømme og vanilje i.. Det er godt.. Endret 19. juni 2007 av *MEDUSA*
Gjest *Lina* Skrevet 20. juni 2007 #13 Skrevet 20. juni 2007 For en litt sunnere variant, putter jeg masse havregryn i og utelater sukker. Stor favoritt i heimen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå