Gjest Starter Skrevet 17. juni 2007 #1 Skrevet 17. juni 2007 Skal ha sommerfest, blir ca 20 gjester, trenger forslag til mat som tåler å stå litt, dvs at man kan kan forsyne seg litt etter litt og ikke nødvendigvis må spise presis klokken ett-eller-annet for da er maten klar. Noen som har noen konkrete forslag.?
Scheherazade Skrevet 17. juni 2007 #2 Skrevet 17. juni 2007 Et par paier, kan stekes og legges under håndkle, evnt lunkes i ovnen, kan serveres varm eller lunken. Pastasalat, kan lages i forveien og settes i kjøleskapet til maten skal serveres. Lunkne salater, dvs lettstekte grønnsaker som squash, sukkererter, tomater, ristede pinjekjerner osv stekt lett. Masse godt brød, kan lages i forveien og tines på kjøkkenbenken, evnt lunkes i ovnen. Småskåler med stæsj, f.eks. ristet hvitløk, soltørket tomat, fetaost, oliven... Aioli og godt smør til brødet. Spekemat tåler også å stå, du kan legge opp på fat og legge i kjøleskapet. Fruktsalat til dessert, jordbær, mango osv, tåler også fint å stå på kjøkkenbenken. Det trenger ikke å være så veldig avansert!
Gjest Gjest Skrevet 18. juni 2007 #3 Skrevet 18. juni 2007 Takk for inspirasjon. Går for noe slikt jeg og så supplerer jeg med noen store skåler med reker. Reker er jo enkelt å ta ut av kjøleskapet når alle er kommet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå