Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Sitter her med to tunfisk-fileter som jeg tenkte å lage middag av imorgen. Noen forslag?

;)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den første linken virker visst ikke, så jeg prøver sånn her :

Sådan gør du:

600 g tun

800 g små kartofler

Olivenolie

Masser af groft salt

Peber

Tilberedningen af en tunbøf er ligesom tilberedningen af en normal rød bøf. Alt efter temperament, kan man lade kernen være næsten rå, rosa eller gennemstegt – og hvis tunen får lov til at lande på tallerken med et rosa indre og et sprødt ydre, vil den overleve tiden som modefisk, og blive rigtig god hverdagskost - dét smager nemlig godt!

Vask kartoflerne. Læg dem i et ildfast fad. Vend en håndfuld salt og olivenolie sammen med kartoflerne, og sæt det i ovnen i 45 minutter ved 175 grader.

I en pande varmes olie op - lad den blive rigtig varm.

Krydr fisken med salt og peber, og steg den ved høj varme. Den skal være stegt udenpå, men stadig være rosa indeni. Den bliver meget hurtigt gennemstegt, så hold øje med den. Server sammen med kartofler og evt. savoykål.

Det er noen danske opskrifter, men det går vel fint ;-)

Skrevet

Jeg har ofte tunfisk til piafs linsesalat av grønne puy linser med koriander istedet for persille (søk så skal du finne), eller til villris og salat. Tunfiskfilet er forøvrig godt på grillen også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...