Gjest Gjest_Nuppa_* Skrevet 14. juni 2007 #1 Skrevet 14. juni 2007 Skal lage en kake med kakebunn, mousse og et gelelag på toppen. Det står i oppskriften at den skal stå i fryseren noen timer før servering, trodde ikke det gikk med gele, jeg?
Gjest Gjest Skrevet 14. juni 2007 #2 Skrevet 14. juni 2007 Ingen som har prøvd å fryse bløtkake med gelelokk?
Drua Skrevet 16. juni 2007 #3 Skrevet 16. juni 2007 Man får jo kjøpt ostekaker med gelélokk i frysedisken, så det går nok fint
Gjest Gjest Skrevet 17. juni 2007 #4 Skrevet 17. juni 2007 Har laget fromasjkake med gele, og frosset den. En gang ble geleen litt "knudrete" i overflaten...men, var ellers helt fin. Tror den ble sånn fordi jeg satte den i fryseren før den hadde stivnet. Jeg anså det hele som en litt artig vri, var jo ingen som visste at denne effekten ikke var planlagt. Det var dekorativt. Men, neste gang jeg skal lage kaka, vil jeg la den stivne i kjøleskapet først. Men, uansett var geleen helt i orden. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå