Solskinn Skrevet 13. juni 2007 #1 Skrevet 13. juni 2007 Jeg skal i selskap og vi skal alle ha med en tapasrett hver, jeg vil gjerne lage kjøttboller og lurte på om noen hadde en oppskrift å anbefale? Jeg vet jo jeg finner noen lett på nettet, men ville gjerne ha en personlig anbefaling på en dere vet er god og som blir vellykket. Jeg får ikke tid til å teste ut oppskriften selv før selskapet, så å få en som andre har testet før ville vært til kjempe hjelp. På forhond takk!
Gjest bada Skrevet 13. juni 2007 #2 Skrevet 13. juni 2007 Jeg har dessverre ingen oppskrift til deg, men jeg er sikker på at det er mange andre som har! Jeg ville bare si at jeg er enig med deg at det ikke bare er å google etter oppskrifter. Det finnes mange merkelige sådanne på nettet. Og poenget med et matforum må vel nettopp være å utveksle og diskutere oppskrifter og matretter man har prøvd.
Hobgoblin Skrevet 14. juni 2007 #3 Skrevet 14. juni 2007 Jeg testet for noen år siden greske og italienske kjøttboller fra Tinas Mat-program. Den greske er lammeboller med fetaost og oliven : http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=6134&a=111096 og den italienske var med parmesan og tomatsaus: http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=6134&a=111103 Det er gode oppskrifter. Men det beste tipset er vel egentlig å prøve seg frem? Før du steker alle kjøttbollene, kan du steke små prøveboller, og deretter justere krydringen etter det. Jeg pleier alltid å lage kjøttkaker/boller på slump og etter humør, og det blir godt.
LilleBille Skrevet 14. juni 2007 #4 Skrevet 14. juni 2007 Jeg har med stort hell laget disse Cevapicici kjøttbollene - med kryddermix fra Santa Maria. Har alltid falt veldig godt i smak - og er kjempeenkelt. Kan også lages på grillspyd http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy....=r8b&id=425
Solskinn Skrevet 23. juni 2007 Forfatter #5 Skrevet 23. juni 2007 Jeg testet for noen år siden greske og italienske kjøttboller fra Tinas Mat-program. Den greske er lammeboller med fetaost og oliven : http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=6134&a=111096 og den italienske var med parmesan og tomatsaus: http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=6134&a=111103 Det er gode oppskrifter. Men det beste tipset er vel egentlig å prøve seg frem? Før du steker alle kjøttbollene, kan du steke små prøveboller, og deretter justere krydringen etter det. Jeg pleier alltid å lage kjøttkaker/boller på slump og etter humør, og det blir godt. Jeg har med stort hell laget disse Cevapicici kjøttbollene - med kryddermix fra Santa Maria. Har alltid falt veldig godt i smak - og er kjempeenkelt. Kan også lages på grillspyd http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy....=r8b&id=425 Jeg glemte å takke for oppskriftene. Det ble en slik pose fra Santa Maria den kvelden, for jeg hadde ikke tid eller gidda til å lage noe annet. Men de var veldig gode da, men litt vel salte. Men i dag skal jeg prøve meg på de greske lammebollene. Gleder meg!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå