annine Skrevet 12. juni 2007 #1 Skrevet 12. juni 2007 Inspirert av focacciatråden fikk jeg lyst til å bake focaccia og ha kyllingfilét som tilbehør.. Spørsmålet er bare hva jeg skal krydre kyllingen med? Slik at den får litt smak, men ikke mer enn "standard" krydder, viss noen skjønner hva jeg mener
Spire Skrevet 14. juni 2007 #3 Skrevet 14. juni 2007 Cajun- eller kreolkrydder er godt. Med fare for å kuppe tråden: Hvor finner jeg tak i slikt krydder? Bor i Trondheim, og har lett over hele byen hos alle kjeder, innvandrerbutikker, apotek - u name it...
Aurela Skrevet 14. juni 2007 #4 Skrevet 14. juni 2007 Kanskje ikke halt som du tenkte på, men der jeg jobber bruker vi kyllingkjøtt, majones og tandorikrydder med masse gode grønnsaker. Men det er ikke med file, men med vanlig kyllingkjøtt, så det passer kanskje ikke så bra til file.. nå får jeg også lyst pån focaccia..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå