Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Inspirert av focacciatråden fikk jeg lyst til å bake focaccia og ha kyllingfilét som tilbehør.. Spørsmålet er bare hva jeg skal krydre kyllingen med? Slik at den får litt smak, men ikke mer enn "standard" krydder, viss noen skjønner hva jeg mener :ler:

Videoannonse
Annonse
Gjest *Magica*
Skrevet

Cajun- eller kreolkrydder er godt. :)

Skrevet
Cajun- eller kreolkrydder er godt. :)

Med fare for å kuppe tråden: Hvor finner jeg tak i slikt krydder? Bor i Trondheim, og har lett over hele byen hos alle kjeder, innvandrerbutikker, apotek - u name it...

Skrevet

Kanskje ikke halt som du tenkte på, men der jeg jobber bruker vi kyllingkjøtt, majones og tandorikrydder :sikle: med masse gode grønnsaker. Men det er ikke med file, men med vanlig kyllingkjøtt, så det passer kanskje ikke så bra til file.. nå får jeg også lyst pån focaccia..:sikle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...