Gjest Gjest_Bruden_* Skrevet 11. juni 2007 #1 Skrevet 11. juni 2007 Hva serverer/serverte dere til velkomstdrink??
Gjest Gjest Skrevet 11. juni 2007 #3 Skrevet 11. juni 2007 Musserende er et must, synes jeg. Husk et alkoholfritt alternativ, kanskje mozellbrus. (Ikke alle som liker sjampis, og den alkoholfrie smaker ikke så bra)
Frey Skrevet 11. juni 2007 #4 Skrevet 11. juni 2007 Vi serverer mimosa (musserende og appelsinjuce) med frukt til. Vil ikke servere sjampis eller vin ublandet da det vil ta litt tid mellom ankomst og middag. Man kan fort bli veldig på en snurr da når det er lenge siden man har spist og går og småsuper vin/sjampis i 1 1/2 time og avrunder dette med en schnapps med islandsk brennevin
mowgli Skrevet 11. juni 2007 #6 Skrevet 11. juni 2007 Bacardi Razz m/Sprite Zero og frosne bringebær! Servert i hvitvinsglass.
Lilli1979 Skrevet 11. juni 2007 #7 Skrevet 11. juni 2007 mimosa:-) men de som bare vil ha musserende skal selvfølgelig få det.. serverer også mozell og farris. Tenkte vi skulle sette fram masse frukt og litt snacks.
Gifteklar:) Skrevet 11. juni 2007 #8 Skrevet 11. juni 2007 Mimosa hørtes godt og forfriskende ut! Er dette en vanlig velkomstdrink? Hvilket blandingsforhold...? Tenkte egentlig på martini asti (musserende vin) og jordbær/frukt.
øyenstikker Skrevet 12. juni 2007 #9 Skrevet 12. juni 2007 Det er lmed velkomstdrink i vår bryllupspakke, men jeg vet ikke hvilken...Men jeg skal spørre om vi kan ha martini asti..den syns jeg er god
Malama Skrevet 12. juni 2007 #10 Skrevet 12. juni 2007 Mimosa hørtes godt og forfriskende ut! Er dette en vanlig velkomstdrink? Hvilket blandingsforhold...? Klippet fra wikipedia: (mine uthevinger for å svarepå det du spør om) A Mimosa is a cocktail-like drink composed of three parts champagne and two parts thoroughly chilled orange juice, traditionally served in a tall champagne flute with a morning brunch. It is also often served to early guests at weddings, and in first class on jet airliners. Grenadine and a cherry can be added for extra color. The Mimosa was reportedly invented at the Ritz Hotel in Paris around 1925. Orangina or a tablespoon of Grand Marnier (technically a Grand Mimosa) are sometimes added. In the United Kingdom, the drink is often called a "Buck's fizz", which is the same name as another similar popular cocktail.
mavir07 Skrevet 13. juni 2007 #11 Skrevet 13. juni 2007 Vi tenker på å ha punsj. Men litt usikker på hvordan det blir mottat?!!
flickan Skrevet 13. juni 2007 #12 Skrevet 13. juni 2007 Min lillesøster foreslo å lage sangria-punch, men jeg vil heller ha mousserende.. Hun ble litt skuffet, men føler punch er litt mer "vanlig" fest.. Får alltid det hvis jeg er invitert i bursdager, eller liknende festligheter.. Mousserende er litt mer classy synes jeg.. Hos oss står det mellom: Martini Asti Toso Asti Jacobs Creek Marqués de Monistrol Rosé Brut Alle er mousserende..tror det blir den siste.. Har lest mye bra om den og ble anbefalt den av polet..
Floja Felíz Skrevet 14. juni 2007 #14 Skrevet 14. juni 2007 Vi skal ha Moscato Toso; smaker som Martini Asti men halve prisen. Tror det koster 54 kr. pr. flaske eller noe slikt.
Gjest Gjest_Bruden_* Skrevet 14. juni 2007 #15 Skrevet 14. juni 2007 Tusen takk for mange fine svar. Har vært på vinmonopolet nå og ble anbefalt en spansk musserende vin som vi skal teste ut, Delapierre, Seco. Må testes ut i løpet av helgen.....
Gjest Gjest Skrevet 15. juni 2007 #16 Skrevet 15. juni 2007 Bacardi Razz m/Sprite Zero og frosne bringebær! Servert i hvitvinsglass. Det hørtes veldig godt ut, sambo elsker bringebær og bacardi Razz er den nye favoritten... men vi har blått som tema så lurer på om jeg må bytte ut bringebærene med blåbær,,,,
Gjest -eline- Skrevet 15. juni 2007 #17 Skrevet 15. juni 2007 Marqués de Monistrol Rosé Brut Alle er mousserende..tror det blir den siste.. Har lest mye bra om den og ble anbefalt den av polet.. Den har jeg og fått anbefalt på polet, kjøpte den dog ikke da fargen ikke passet til anledningen (utstillingsåpning), har og lest mye bra om den i ettertid.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå