Gjest bada Skrevet 8. juni 2007 #2 Skrevet 8. juni 2007 Jeg synes at gul squash er bedre enn grønn squash - smaken er mildere og mer nøtteaktig. Jeg bruker imidlertid disse to om hverandre, som regel er det jo vanskelig å få tak i den gule. Så bare bruk grønn squash i stedet. Gul squash har noen ganger ganske store, flate frø. Fjern dem hvis du synes de er for store, ellers kan du bare la dem være.
Kosemose Skrevet 8. juni 2007 Forfatter #3 Skrevet 8. juni 2007 (endret) [ Endret 1. mai 2008 av Kosemose
Gjest Pax Skrevet 8. juni 2007 #4 Skrevet 8. juni 2007 Og jeg synes at den grønne er best. Men det er ikke mye forskjell det er snakk om.
Kosemose Skrevet 8. juni 2007 Forfatter #5 Skrevet 8. juni 2007 (endret) D Endret 1. mai 2008 av Kosemose
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå