Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Så Nigellas kjøkken på Nrk i går eller i forgårs. Noterte ingenting, fordi jeg trodde oppskriftene lå på nettsiden til NRK - men det gjorde den ikke.

Det var en langpanne med kylling, italienske pølser (salsicce) hvitløksolje og salvie. Blant annet.

Noen som har oppskriften? Det så vannvittig godt ut!

Skrevet

En venninne av meg undersøkte dette faktisk for ikke så lenge siden. Hun tok kontakt med BBC (eller hvem nå det er som lager programmene), og fikk vite at de aller fleste oppskriftene skal ligge på hjemmesiden hennes. www.nigella.com

Skrevet
En venninne av meg undersøkte dette faktisk for ikke så lenge siden. Hun tok kontakt med BBC (eller hvem nå det er som lager programmene), og fikk vite at de aller fleste oppskriftene skal ligge på hjemmesiden hennes. www.nigella.com

Takk! Og - jeg fant den der! Eneste er at den inneholder ikke noe hvitløkolje, jeg mener å huske at det var hvitløkolje med. Men pytt sann, det er sikkert jeg som husker feil.

Her er den forresten, hvis andre vil prøve: http://nigella.com/recipes/recipe.asp?article=364

Skrevet

Det er ofte noen små forskjeller mellom hva hun sier i programmene og hva som står i oppskriftene, så det kan sikkert stemme med hvitløksoljen... :)

Skrevet

Du husker nok ikke feil angående hvitløksoljen, nei. Hun brukte samme mengde hvitløksolje som oljemengden i linken du fant. Hun sa også at man kunne bruke vanlig olje og tilsette 3 hvitløksfedd i marinaden hvis man ikke hadde hvitløksolje.

Skrevet

Jeg skal faktisk prøve denne idag. Pga endringer i menyen har kyllingen ligget 2 dager i marinade.... namme! Gleder meg til middag! :)

Skrevet
Jeg skal faktisk prøve denne idag. Pga endringer i menyen har kyllingen ligget 2 dager i marinade.... namme! Gleder meg til middag! :)

Jeg prøvde oppskriften i går. Veldig, veldig godt! Brukte ordentlig Stangekylling og ferske italienske pølser.

Smakte det bra hos deg også?

Skrevet

Var helt utmerket. Kjøpte økologisk kylling og rå pølser som fikk marinere sammen med kylingen. Ble nydelig smak av 2 dagers marinering, det er sikkert. I tillegg hadde jeg gulrot, fennikel og paprika sammen med alt det andre i formen under steking, og hjemmelaget hvitløkpotetmos (med en dæsj trøffelolje) til. Jeg laget også saus av sjyen, bare jevnet med litt maisenna og smakte til med krydder.

Jeg prøvde oppskriften i går. Veldig, veldig godt! Brukte ordentlig Stangekylling og ferske italienske pølser.

Smakte det bra hos deg også?

  • 1 år senere...
Skrevet

Hei,hvem så idag Nigellas kjøkken på NRK2? Jeg vil gjerne ha oppskrift av muffins med melis på.Kan noen skrive det? Vær så snill.

Gjest Gjest_Kleo_*
Skrevet

Jeg trodde også at oppskriften lå på nettet, men det var ikke tilfelle.

Noen som har skrevet ned oppskriften på sjokoladekaen hun laget i små former, den var hard på toppen,men under var den "klissete"sjokolademasse, suffleaktig er kanskje ordet.

anyone??

Gjest Gjest_Windy_*
Skrevet

Jeg har tatt opp noen av Nigellas programmer på video for å lære engelsk. Hun har nemlig en veldig fin engelsk. I tillegg får jeg inspirasjon til matlaging med på kjøpet. Jeg tok faktisk opp programmet med muffinsene, så her kommer oppskriften:

MUFFINS MED SUKKERBLOMSTER

125 g smør

125 g sukker

125 g mel

4 egg

1 ts bakepulver

1/2 ts natron

2 ts vaniljesukker

2 ss melk

Stekes på 200 grader Celsius i 20-25 minutter.

Alt unntatt melken røres godt sammen. Under røringen tilsettes melken.

Legges i 12 muffinsformer, en skje i hver, og stekes.

Glasur:

350 g melis

2 eggehviter

1 presset sitron

Melis og eggehviter røres i mixmaster i 5 minutter, så tilsettes sitronsaft og det røres i 2 minutter til.

Bre glasuren over kakene, og legg en sukkerblomst på toppen tilslutt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...