mavir07 Skrevet 5. juni 2007 #1 Skrevet 5. juni 2007 Hei Vi skal ha koldtbord m/ varmretter i vårt Som skrevet i kaketråden blir vi 72 stykker, 13 av disse er under 16 år. Har du noen forslag til mengder av følgende? : (må legge til at dette blir også nattmat og mat til de tilreisende dagen etter) På noen av rettene er det bestemt og da er det oppført mengder men skulle gjerne hatt hjelp med resten. *Reker 5 kg *Roastbiff *Røkelaks og eggerøre *Frityrkylling (innbakt kylling)av 7 kyllinger *Lammelår 1 lammelår (3 kg) *Karbonader *Jegergryte *Spekemat (fenalår og spekeskinke) *Vårruller blir laget 25 porsjoner(150 stk) *Biff m/ brokkoli 25 porsjoner *crabsticksalat hjemmelagd *kyllingsalat hjemmelagd *Biff a`la junior *Ørret1 stor ørret *skinkesteik 2 - 3 kg *Ribbe *ris *poteter *brød/loff Vet det var langt innlegg men beregning er det vanskligste jeg vet. Takk
mavir07 Skrevet 6. juni 2007 Forfatter #2 Skrevet 6. juni 2007 Ingen som har forslag på noe av dette engang?
Irmelinn Skrevet 6. juni 2007 #3 Skrevet 6. juni 2007 Det er veldig vanskelig og anslå, det eneste jeg kan si er at du trenger bare 1 fenalår. Kjenner du ingen innen denne bransjen? Kanskje det er noen kokker eller noen som kan hjelpe deg med beregningen?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå