Gå til innhold

Koldtbord


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Vi skal ha koldtbord m/ varmretter i vårt :bryllup:

Som skrevet i kaketråden blir vi 72 stykker, 13 av disse er under 16 år.

Har du noen forslag til mengder av følgende? :forvirra: :

(må legge til at dette blir også nattmat og mat til de tilreisende dagen etter)

På noen av rettene er det bestemt og da er det oppført mengder men skulle gjerne hatt hjelp med resten. :pls:

*Reker 5 kg

*Roastbiff

*Røkelaks og eggerøre

*Frityrkylling (innbakt kylling)av 7 kyllinger

*Lammelår 1 lammelår (3 kg)

*Karbonader

*Jegergryte

*Spekemat (fenalår og spekeskinke)

*Vårruller blir laget 25 porsjoner(150 stk)

*Biff m/ brokkoli 25 porsjoner

*crabsticksalat hjemmelagd

*kyllingsalat hjemmelagd

*Biff a`la junior

*Ørret1 stor ørret

*skinkesteik 2 - 3 kg

*Ribbe

*ris

*poteter

*brød/loff

Vet det var langt innlegg men beregning er det vanskligste jeg vet.

Takk :klem:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ingen som har forslag på noe av dette engang? :pls:

Skrevet

Det er veldig vanskelig og anslå, det eneste jeg kan si er at du trenger bare 1 fenalår. Kjenner du ingen innen denne bransjen? Kanskje det er noen kokker eller noen som kan hjelpe deg med beregningen?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...