Bergenspike Skrevet 10. mars 2003 #1 Skrevet 10. mars 2003 Hei! Er det noen som har laget baguetter selv som er like lette, luftige og sprøe som dem man kjøper i butikken? Jeg prøvde en gang på en oppskrift fra en kokebok men de ble veldig tunge og ikke så gode. Håper noen kan hjelpe meg... :enig_animasjon:
Gjest gjest1 Skrevet 10. mars 2003 #2 Skrevet 10. mars 2003 Jeg pleier å lage baguetter av samme deig som jeg lager pizza av. Det er viktig å la deigen heve nok, ikke bruk ekstra gjær selv om du har det travelt. Kna inn passe mengde mel, til den ikke klisser. For mye mel kan gi tungt bakverk. Var en del bakeråd i Virgos? tråd her i dag.
Livets datter Skrevet 10. mars 2003 #3 Skrevet 10. mars 2003 Jeg har laget Ciabatta av sånne "ferdig-poser" flere ganger. Faktisk meget vellykket!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå