Gjest Gjest_mimi82_* Skrevet 29. mai 2007 #1 Skrevet 29. mai 2007 Hei! Vi trenger litt hjelp til menyen vår. Vi ønsker ikke en vanlig 3 retters, men vil heller ha noe som gir en litt mer avslappet stemning. Men vi har fortsatt lyst på varm mat, så da tenkte vi på en varm buffet. Men vi trenger da litt forslag til hvilke varme retter vi kan ha? Det eneste vi har bestemt oss for er at vi må ihvertfall ha noe viltkjøtt, noe vi begge er veldig glad i. og så skal vi ikke ha noe skalldyr da jeg (bruden) og store deler av min familie er allergisk mot skalldyr. Er det noen som har noen gode ideer? Tar imot alt av ideer:-)
Arkana Skrevet 29. mai 2007 #2 Skrevet 29. mai 2007 Er det noen som har noen gode ideer? Tar imot alt av ideer:-) Gryterett, pai, små krydrete kjøttboller i tomatsaus, stek av noe slag, gratenger, fylte tomater/paprika/løk, foliebakt laks med hjemmelaget urtemajones, grillede kyllinglår, couscous-/bulgursalat, piroger, minipizzaer.
mavir07 Skrevet 29. mai 2007 #3 Skrevet 29. mai 2007 Hei Vi skal ha koldt/varmt bord m/disse varmrettene i vårt Lammelår Frityrkylling ( innbakt kylling så stekt i frityr) karbonader Biff steak ( Fillippinsk) Biff med brokkoli ( kinesisk) Vårruller Jeger gryte med elg/vilt skav En god ide med varm buffet da du ønsker varm mat og avslappet stemning. Lykke til!
Gjest Gjest_mimi82_* Skrevet 30. mai 2007 #4 Skrevet 30. mai 2007 Hei Vi skal ha koldt/varmt bord m/disse varmrettene i vårt Lammelår Frityrkylling ( innbakt kylling så stekt i frityr) karbonader Biff steak ( Fillippinsk) Biff med brokkoli ( kinesisk) Vårruller Jeger gryte med elg/vilt skav En god ide med varm buffet da du ønsker varm mat og avslappet stemning. Lykke til! tusen takk for ideer til dere begge, hadde ikke tenkt på paier og fylte grønnsaker, det var en god ide:-) hvis det ellers er noen som har flere ideer så er jeg veldig takknemlig for det!!!!!!! noen som har noen tanker rundt dessert når man har buffet? burde man da ha et dessertbord for så senere å ha et kakebord? vet ikke helt om vi vil ha bryllupskaken rett etter middag liksom, så den skal komme senere... trenger litt tanker rundt dette:-)
mavir07 Skrevet 30. mai 2007 #5 Skrevet 30. mai 2007 Hei igjen Vi har tenkt å ha middag klokken 17 med fullt koldtbord. Har ikke tenkt til å ha dessertbord da vi har valgt å ha dessertene (som frukt/gele/ is/ sjokoladepudding etc) sammen med kakene ved 20.30 tiden. En liten stund før musikken begynner å spille. Tror vi fant ut at det ikke ville bli så mye tid til annet enn spising hvis vi skulle ha koldtbord/ så desserter / så kaker og utpå natten en gang nattmat. Finn ut hva slags tidsskjema dere har og hva som passer best. Håper du finner en bra løsning. :smile:
yvocat Skrevet 30. mai 2007 #7 Skrevet 30. mai 2007 SITER(mavir07 @ 29.05.2007 (22:56) ) Hei Vi skal ha koldt/varmt bord m/disse varmrettene i vårt Lammelår Frityrkylling ( innbakt kylling så stekt i frityr) karbonader Biff steak ( Fillippinsk) Biff med brokkoli ( kinesisk) Vårruller Jeger gryte med elg/vilt skav En god ide med varm buffet da du ønsker varm mat og avslappet stemning. Lykke til! vi skal og ha buffet med norske og fillipinske retter.. er noen av dere filippinsk? Min elskede er det :-D det hadde vert arti å tatt opp det på en annen link :-D
mavir07 Skrevet 30. mai 2007 #8 Skrevet 30. mai 2007 vi skal og ha buffet med norske og fillipinske retter.. er noen av dere filippinsk? Min elskede er det :-D det hadde vert arti å tatt opp det på en annen link :-D Hei Ingen av oss er filippinske men stefaren min er det samt en god del av gjestene. Elsker filippinsk mat og har vært der nede 3 ganger.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå