Gå til innhold

svinesteik?????


Gjest gotthard

Anbefalte innlegg

Gjest gotthard

det er 180 grader og ca 1 time pr kg eller husker jeg helt feil?

og langpanna med vann i under?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Zalomine

Steketermometer er i alle fall en fin ting.... (til det er 75 grader inni den (ikke nært eventulle ben) sier min mor i alle fall)

Helt hvor lang tid det tar pr kilo, det aner jeg dessverre ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Steketermometer er flott, men en til ting som er bra er stekepose. Stekeposen bevarer den gode kraften fra kjøttet, og steken blir mye saftigere. Kraften kan du bruke i sausen, den blir mye bedre da. Erstatt vann med kraft. 1time pr kilo høres bra ut, men har du steketermometer er nok det det beste

Bentebent

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Zalomine

Klart man bruker skyen i sausen, ellers blir det jo ingen skysaus, som jo er hele poenget. (Men jeg bruker ingen stekepose av den grunn, lurer på jeg hadde det hele i ei lita ildfast skål jeg. (Har ikke laget dette mer enn en gang så vidt jeg kan huske...))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...