Gjest gotthard Skrevet 9. mars 2003 #1 Del Skrevet 9. mars 2003 det er 180 grader og ca 1 time pr kg eller husker jeg helt feil? og langpanna med vann i under? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 9. mars 2003 #2 Del Skrevet 9. mars 2003 Steketermometer er i alle fall en fin ting.... (til det er 75 grader inni den (ikke nært eventulle ben) sier min mor i alle fall) Helt hvor lang tid det tar pr kilo, det aner jeg dessverre ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bentebent Skrevet 10. mars 2003 #3 Del Skrevet 10. mars 2003 Steketermometer er flott, men en til ting som er bra er stekepose. Stekeposen bevarer den gode kraften fra kjøttet, og steken blir mye saftigere. Kraften kan du bruke i sausen, den blir mye bedre da. Erstatt vann med kraft. 1time pr kilo høres bra ut, men har du steketermometer er nok det det beste Bentebent Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 10. mars 2003 #4 Del Skrevet 10. mars 2003 Klart man bruker skyen i sausen, ellers blir det jo ingen skysaus, som jo er hele poenget. (Men jeg bruker ingen stekepose av den grunn, lurer på jeg hadde det hele i ei lita ildfast skål jeg. (Har ikke laget dette mer enn en gang så vidt jeg kan huske...)) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå