mavir07 Skrevet 29. mai 2007 #4 Skrevet 29. mai 2007 Hei For å bekrefte det innlysende så skal vi også servere mat som gjest over. Men får å svare på det jeg tror HI egentlig lurer på så skal vi ha koldt/varmtbord med følgende innhold: Reker m/ majones Roastbiff / remulade Cabaret (ønske fra den eldre generasjon) Røkelaks og eggerøre Frityrkylling ( innbakt kylling stekt i frityr) Lammelår Karbonader med løk Jegergryte med elg/viltskav Spekemat Vårruller Biff m/ brokkoli Div kjøttpålegg og oster Hjemmelaget crabstick/rekesalat Biffsteak Skal også ha tilbehør som ris/poteter/ flatbrød/potetsalat/ brød og grønnsaker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå