Ylvalin Skrevet 9. mars 2003 #1 Skrevet 9. mars 2003 Jeg har laget zabaglionesaus, og den smaker veldig godt. Problemet er at den skiller seg når den har stått en stund. Jeg har pisket i vannbad etter alle kunstens regler, likevel blir det gult og tyntflytende i bunnen og tykt lyst oppå etter noen minutter i kjøpeskapet. Noen som har tips?
Gjest Tristessa Skrevet 9. mars 2003 #2 Skrevet 9. mars 2003 Zabaglione er alltid litt tricky! Men en hovedregel er at den skiller seg slik du sier, når den piskes på for lav varme. På for høy varme blir den eggerøreaktig. Mitt tips blir å prøve litt høyere varme - men vær forsiktig - med litt mer pisking til neste gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå