Gå til innhold

tining av kjøttdeig


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

skal bruke kjøttdeigen i morgen ettermiddag. skal jeg ta den ut av frysen nå, og sette i kjøleskap for tining? eller ta den ut i morgen, og tine på benken? eller spiller det ingen rolle? tenker på bakterier og sånt...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg hadde lagt den i kjøleskapet for tining over natten. Jeg tror det er det beste.

Skrevet
Jeg hadde lagt den i kjøleskapet for tining over natten. Jeg tror det er det beste.

Jeg også! :)

  • 2 uker senere...
Gjest Gjest_Mia_*
Skrevet

Til en annen gang har jeg lært et genialt tips fra Tina, hun skånske på NrK. Før jeg fryser kjøttdeigen banker jeg den flat inni en plaspose. Kjemperask å tine og veldig greit hvis man bare skal brukerhalvparten. Dessuten tar det lite plass i den knøttlille fryseboksen min.

Gjest Gjest
Skrevet
Til en annen gang har jeg lært et genialt tips fra Tina, hun skånske på NrK. Før jeg fryser kjøttdeigen banker jeg den flat inni en plaspose. Kjemperask å tine og veldig greit hvis man bare skal brukerhalvparten. Dessuten tar det lite plass i den knøttlille fryseboksen min.

du, det var kjempelurt! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...