Annie Skrevet 26. mai 2007 #1 Skrevet 26. mai 2007 Vi har gassgrill, men mannen og jeg er ikke enige om hvordan den skal brukes. Bruker dere gass hele tiden, eller varmer dere opp steinene og griller på varmen fra dem?
ToveM Skrevet 26. mai 2007 #2 Skrevet 26. mai 2007 Nå har vi gassgrill uten stener i, men har hatt det før, og mener grillen må være på under hele stekingen, men selvfølgelig kan en vel bruke restvarmen når en har slått av grillen for å holde maten varm, men mener å huske at stenene blir fort kalde når gassen slås av, det er ikke det samme som grillkull som ligger og ulmer i timesvis
Malama Skrevet 26. mai 2007 #3 Skrevet 26. mai 2007 Slår ikke av varmen før maten er ferdig nei. Kan nok bruke ettervarmen til å holde maten varm ja, men ikke til å grille. Dette ER ikke kull (som jo stort sett funker best når du er ferdig å grille, med mindre du har omtrent dobbel tolmodighet før du legger på maten, enn den gjennomsnittelige kull-griller...)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå