Ulva Skrevet 15. mai 2007 #1 Skrevet 15. mai 2007 hei! siden eg skal bli samboer igjen snart, begynne å studere, gjedna få meg ein deltidsjobb kan kvardagen bli ganske hektisk, men eg vil ha skikkelig middag for det. Kva mat passer godt for å fryse ned etter den er laget?og har dere noen gode oppskrifter??
Pnin Skrevet 16. mai 2007 #2 Skrevet 16. mai 2007 - Pizza, fylte horn og annen gjærdeig tåler godt å bli fryst. - Gryteretter, chili og lignende kasserollemat kan du godt lage i doble porsjoner og fryse halvparten. - Tomatsauser du kan bruke på pizza eller pasta kan være greit å lage ferdig og fryse ned i porsjonsstørrelser. Bare ta ut av fryseren før du går på jobb/skole og varm opp når du kommer hjem.
Ulva Skrevet 19. mai 2007 Forfatter #3 Skrevet 19. mai 2007 takk for svar:) går da ann å lage lasange ferdig og fryse ned??
Aurela Skrevet 20. mai 2007 #4 Skrevet 20. mai 2007 takk for svar:) går da ann å lage lasange ferdig og fryse ned?? Lasagne funker fint fryst.. Nanam=D
kallamilla Skrevet 20. mai 2007 #5 Skrevet 20. mai 2007 Hjemmelaget fiskegrateng er kjempefin å fryse!
Ulva Skrevet 20. mai 2007 Forfatter #6 Skrevet 20. mai 2007 åååh...fiskegrateng, da har eg ikkje spist siden eg var lita, da e jo kjempe godt noen som har ei god oppskrift??
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå