tuji Skrevet 15. mai 2007 #1 Del Skrevet 15. mai 2007 (endret) Hva kan man spise på 17. mai som er godt, lettvint og ikke grillmat eller koldtbord? Jeg klarer ikke å komme på noe jeg vil lage... Endret 15. mai 2007 av tuji Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smigul Skrevet 15. mai 2007 #2 Del Skrevet 15. mai 2007 Ikke lett nei. Bruker ikke å lage noe spesiell middag på 17.mai. Det går en del is, brus og pølser i løpet av dagen så senere på dagen har det blitt lette salater med baguetter. Slår godt an her Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wildy Skrevet 15. mai 2007 #3 Del Skrevet 15. mai 2007 Her er det sodd utpå ettermiddagen når vi er ferdige med pliktløpet på skolen. Lett mat å lage til mange. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuji Skrevet 15. mai 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 15. mai 2007 Her er det sodd utpå ettermiddagen når vi er ferdige med pliktløpet på skolen. Lett mat å lage til mange. ← Kjøper dere et spann med ferdig sodd som dere tilsetter grønnsaker, eller lager dere fra bunnen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wildy Skrevet 15. mai 2007 #5 Del Skrevet 15. mai 2007 Ferdig spann, hiver oppi grønnsaker og koker potet ved siden av. setter alt klart før vi drar om morgenen slik at det er bare å skru på komfyren når vi komemr hjem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miami Skrevet 15. mai 2007 #6 Del Skrevet 15. mai 2007 Her går det også ofte i sodd. Ikke den mest spennende maten kanskje, men grei nok. Vi pleier å kjøpe spann med ferdig sodd og bare tilsette grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuji Skrevet 15. mai 2007 Forfatter #7 Del Skrevet 15. mai 2007 Det tror jeg jaggu meg jeg skal gjøre også. Hvilke grønnsaker har du i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wildy Skrevet 15. mai 2007 #8 Del Skrevet 15. mai 2007 Bruker bare en pose med frosne grønsaker, broccoliblanding er det kanskje den heter? Varmer opp sodden til den nesten koker, lar grønnsakene surre med lenge nok til at de er mør og servere med potet og flatbrød. Trønder, jeg nei? Hadde besøk fra England for noen år siden, og selv om de syntes selve feiringen av 17.mai var fantastisk med barnetog og bunader stusset de litt over middagen. Kjøttsuppe som festmat? Hmm... merkelig.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miami Skrevet 15. mai 2007 #9 Del Skrevet 15. mai 2007 Er faktisk vant til kun gulrøtter, men man kan jo tilsette hva man vil. Purreløk gir god smak, hodekål, kålrot, selleri osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miami Skrevet 15. mai 2007 #10 Del Skrevet 15. mai 2007 Nå aner ikke jeg hvor du bor eller hvilke soddtyper du har tilgang på. Er det bare i Trøndelag det produseres? Hvis du har valget mellom Innherredsodd og Inderøysodd; velg det siste! Utrolig mye bedre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuji Skrevet 15. mai 2007 Forfatter #11 Del Skrevet 15. mai 2007 Tror de har begge deler, men siden jeg har smakt og likt Inderøysodd, velger jeg det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 15. mai 2007 #12 Del Skrevet 15. mai 2007 Viltgryte med snøfrisk er veldig enkelt og raskt å lage. Godt er det og Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tari Skrevet 15. mai 2007 #13 Del Skrevet 15. mai 2007 Tror de har begge deler, men siden jeg har smakt og likt Inderøysodd, velger jeg det. ← Ja, det er det beste... Der jeg kommer ifra i Trøndelag har vi bare gulrot og potet ved siden av.. Trodde egentlig det var det vanligste.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Primula Skrevet 16. mai 2007 #14 Del Skrevet 16. mai 2007 Man skal vel ikke ha andre grønnsaker enn potet og gulrot til sodd vel! hilsen ekte trønder... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 16. mai 2007 #15 Del Skrevet 16. mai 2007 Vi skal ha rømmegrøt i morgen, med spekeskinke og melon til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Betsy Skrevet 16. mai 2007 #16 Del Skrevet 16. mai 2007 Vi skal ha rømmegrøt i morgen, med spekeskinke og melon til. ← 17.mai-favoritten min! "Urnorskt" og supergodt! Hvor lettvindt det er vet jo ikke jeg da, pleier enten å få det servert av mamma, ellers går det i rømmegrøten fra Fjordland! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jytte Skrevet 16. mai 2007 #17 Del Skrevet 16. mai 2007 Jeg er "urnorsk" - men rømmegrøt har jeg faktisk aldri smakt. Imorgen skal jeg ha stekte pølser og folk kan velge mellom hjemmelaget potetmos eller fløtestuede poteter .. enkelt og greit. Jeg har kjøpt endel spesielle pølser, noen med chili, hvitløk, krydder og ost, osv, osv ..i tillegg til vanlige grillpølser. Til dessert er der ostekake, suksesskake og bløtkake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 16. mai 2007 #18 Del Skrevet 16. mai 2007 17.mai-favoritten min! "Urnorskt" og supergodt! Hvor lettvindt det er vet jo ikke jeg da, pleier enten å få det servert av mamma, ellers går det i rømmegrøten fra Fjordland! ← Vel, jeg skal jobbe i morgen, så det blir Fjordland Men den synes jeg er veldig god, så det gjør meg ingenting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå