Tabris Skrevet 14. mai 2007 #1 Skrevet 14. mai 2007 Jeg tenkte å være litt økonomisk og lage opp større porsjoner av f.eks tomatbaserte pastasauser og gryteretter med f.eks bønner, løk, paprika, squash osv. og fryse i porsjonspakninger. De vil alle være vegetariske, uten kjøtt, fisk, egg eller melk. Hvor lenge kan de holde i en kjøleskapsfryser? Noen tips til hvordan jeg kan lage det for at det skal holde lenger?
Gjest =tentacle= Skrevet 15. mai 2007 #2 Skrevet 15. mai 2007 Det vil holde seg ganske lenge hvis du pakker det tett uten at luft kommer til. Fettinnholdet blir veldig lavt i det du skal lage, og da tåler det å ligge uten at det blir harskt.
Gjest vimselot Skrevet 15. mai 2007 #4 Skrevet 15. mai 2007 Er det et kombiskap eller en liten fryser inni kjøleskapet? Fryser inni kjøleskapet holder ikke maten lenge, maks tre dager har jeg hørt men du kan ringe en El-butikk eller fabrikanten og høre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå