Paprika Skrevet 5. mars 2003 #1 Del Skrevet 5. mars 2003 Skal kanskje ha tapas på fredag og trenger hjelp med tips til sauser. Lager hvitløksdip til kyllingen og grønnsakene, men kunne tenkt meg en form for saus/dip til kjøttbollene og grillspydene. Kanskje en chillisaus eller annen smak. Tar gjerne imot tips til småretter jeg kan ha med. Håper at noen kan hjelpe snarest. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 5. mars 2003 #2 Del Skrevet 5. mars 2003 Jeg pleier å lage en salsa jeg. Hakker tomater (eller helle av saften på de i boks), tilsetter litt olivenolje, masse hakket hvitløk og litt krydder. Smaker godt til ristet brød, kjøttboller og som dip. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå