Gjest _Leela_ Skrevet 4. mai 2007 #1 Skrevet 4. mai 2007 Tenkte å lage pai i helga, men trenger forslag til ei god oppskrift. Hva pleier dere og ha av fyll?
Gjest Skya Skrevet 4. mai 2007 #2 Skrevet 4. mai 2007 Jeg synes denne tacopaien er veldig god. Jeg bruker ferdig paibunn fra Maizena da. Og noen ganger forenkler jeg fyllet ved å bruke bare kjøttdeig, creme fraiche og ost + masse salsa etterpå.
Aurela Skrevet 4. mai 2007 #3 Skrevet 4. mai 2007 Quiche er kjempegod, du kan jo bruke samme fyll med ost, brokkoli, skinke og slikt
aimee Skrevet 4. mai 2007 #4 Skrevet 4. mai 2007 Jeg er veldig glad i pai med fetaost og spinat.. Hvis det høres interessant ut, kan jeg skrive ned en oppskrift til deg?
Gjest vimselot Skrevet 5. mai 2007 #5 Skrevet 5. mai 2007 Ostepai er veldig veldig godt. Har ingen oppskrift dessverre.
Thomas Andrè Skrevet 5. mai 2007 #6 Skrevet 5. mai 2007 Jeg pleier å lage eggestand av egg og litt fløte, salt og pepper og hvitløksost. Så har jeg i hakket hvitløk og skinkebiter, og masse revet ost på toppen
Gjest piaf Skrevet 5. mai 2007 #7 Skrevet 5. mai 2007 Mitt favorittfyll er purre, chèvre og valnøtter, pluss eggestand, evt også frisk spinat.
Gjest _Leela_ Skrevet 6. mai 2007 #8 Skrevet 6. mai 2007 Spinat og fetaost høres godt ut, tar gjerne imot oppskrift. Ellers endte jeg opp med eggestand med bacon, sopp og løk. Veldig godt, men er fint å kunne variere litt. Så takk for inspirasjonen, den tacopaien skal testes, men passet ikke helt denne helga da det ikke var lenge siden jeg hadde spist vanlig taco.
FantasDick Skrevet 7. mai 2007 #9 Skrevet 7. mai 2007 Mm, pai med fetaost og spinat er nyyydelig! Vil gjerne ha oppskrift, jeg også. Ellers synes jeg det er godt med eggestand, grillet kylling, rødløk, brokkoli og paprika, og god ost på toppen.
Gjest Gjest Skrevet 23. mai 2007 #10 Skrevet 23. mai 2007 Mitt favorittfyll er purre, chèvre og valnøtter, pluss eggestand, evt også frisk spinat. ÅÅÅ det hørtes godt ut! Har du oppskrift??
Bina Skrevet 23. mai 2007 #11 Skrevet 23. mai 2007 Min favoritt i mange år er fylt med kylling, sopp, rødløk, brokkoli og en deilig hjemmelaget hvit saus med hvitløk i. Topper med ost.... Kjempegodt
Drua Skrevet 23. mai 2007 #12 Skrevet 23. mai 2007 Kjøttet fra en grillet kylling i bunnen, stekt bacon, brokkoli og løk oppå der, eggestand helles over og så strør man litt ost på toppen
Gjest piaf Skrevet 30. mai 2007 #14 Skrevet 30. mai 2007 Mitt favorittfyll er purre, chèvre og valnøtter, pluss eggestand, evt også frisk spinat. ÅÅÅ det hørtes godt ut! Har du oppskrift?? Litt sent, men her er oppskriften. Pai med purre, chèvre og valnøtter Bunn: 2 dl hvetemel 1 dl sammalt spelt 75 g smør 75 g kesam 1-2 ss vann Fyll: 2 purrer, skåret i ringer 1-2 ss smør salt, pepper 4 egg 1,5 dl fløte muskat ca. 1/2 pk Tine chèvre naturell 50 g valnøtter Kjør mel og smør sammen i foodprocessor, tilsett kesam og vann og kjør maskinen videre til deigen blir til en ball. La hvile i kjøleskap 30 min, kjevle ut deigen og kle en paiform med den, forstek ved 200 i 10-15 min. Surr purren myk i smøret, salte og pepre, la renne av litt på kjøkkenpapir. Bland sammen de øvrige ingrediensene til fyllet (unntatt valnøttene). Legg purren i det forstekte paiskallet, hell over eggeblandingen, legg valnøtter på toppen. Stek videre ved 200 g i 20-25 min, til fyllet er stivnet og paien er gyllen.
Gjest Lund Skrevet 31. mai 2007 #15 Skrevet 31. mai 2007 Hva med Mexepai Kjempe godt Paibunn 125g smør,200 g mel og 2 ss kaldt vann Mexefyll 4 skiver bacon 800 g (2 pk) kvernet kalkunkjøtt 1 hakket løk halv rød og halv grønn paprika halv boks mais 1 pose tacokrydder pluss vann som angitt på posen 1 gl tacosaus(hot eller mild) Sammenvipset egg og tortillachips 200 grader i oven 10-15 mintutter Deien må stå 30 minutter Lykketil
Gjest Lund Skrevet 4. juni 2007 #16 Skrevet 4. juni 2007 Hva med Mexepai Kjempe godt Paibunn 125g smør,200 g mel og 2 ss kaldt vann Mexefyll 4 skiver bacon 800 g (2 pk) kvernet kalkunkjøtt 1 hakket løk halv rød og halv grønn paprika halv boks mais 1 pose tacokrydder pluss vann som angitt på posen 1 gl tacosaus(hot eller mild) Sammenvipset egg og tortillachips 200 grader i oven 10-15 mintutter Deien må stå 30 minutter Lykketil Er igjen som vil prøve å lage den :klø:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå