salsera Skrevet 4. mai 2007 #1 Del Skrevet 4. mai 2007 Jeg har nylig gjenoppdaget hirse, og vil gjerne noen flere impulser og oppskrifter på hvordan man kan tilberede det. Vårt siste forsøk var en hirsotto med sopp og røkt tofu. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 5. mai 2007 #2 Del Skrevet 5. mai 2007 Hirseflak er godt! Det eneste jeg bruker det til er som ingrediens i frokostblanding. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 6. mai 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 6. mai 2007 Hirseflak bruker jeg gjerne sammen med litt frukt, bær og yoghurt naturell, eller når jeg baker brød og rundstykker. I dag skal vi prøve oss på paprika og tomater fylt med hirse og fetaost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 6. mai 2007 #4 Del Skrevet 6. mai 2007 I dag skal vi prøve oss på paprika og tomater fylt med hirse og fetaost. ← Høres godt ut. Er det hirseflak du bruker, eller er det hirse i annen form? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 8. mai 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 8. mai 2007 Nei, til dette bruker jeg hel hirse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 8. mai 2007 #6 Del Skrevet 8. mai 2007 Spiser av og til hirsegrøt til frokost. Synes ikke det smaker noe særlig, men det er sunt og mettende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. mai 2007 #7 Del Skrevet 23. mai 2007 Hvor kjøper man hirse da? Er det forskjellige typer, kunne tenkt meg å lage grøt... Hvor mye kcal? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå