salsera Skrevet 4. mai 2007 #1 Skrevet 4. mai 2007 Jeg har nylig gjenoppdaget hirse, og vil gjerne noen flere impulser og oppskrifter på hvordan man kan tilberede det. Vårt siste forsøk var en hirsotto med sopp og røkt tofu.
Gjest bada Skrevet 5. mai 2007 #2 Skrevet 5. mai 2007 Hirseflak er godt! Det eneste jeg bruker det til er som ingrediens i frokostblanding.
salsera Skrevet 6. mai 2007 Forfatter #3 Skrevet 6. mai 2007 Hirseflak bruker jeg gjerne sammen med litt frukt, bær og yoghurt naturell, eller når jeg baker brød og rundstykker. I dag skal vi prøve oss på paprika og tomater fylt med hirse og fetaost.
Gjest bada Skrevet 6. mai 2007 #4 Skrevet 6. mai 2007 I dag skal vi prøve oss på paprika og tomater fylt med hirse og fetaost. ← Høres godt ut. Er det hirseflak du bruker, eller er det hirse i annen form?
Gjest Pax Skrevet 8. mai 2007 #6 Skrevet 8. mai 2007 Spiser av og til hirsegrøt til frokost. Synes ikke det smaker noe særlig, men det er sunt og mettende.
Gjest Gjest Skrevet 23. mai 2007 #7 Skrevet 23. mai 2007 Hvor kjøper man hirse da? Er det forskjellige typer, kunne tenkt meg å lage grøt... Hvor mye kcal?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå