Knøttet Skrevet 1. mai 2007 #1 Skrevet 1. mai 2007 Jeg lurer bare på om noen har noen forslag på vegetarretter som passer seg i bryllup, det er bare jeg som skal spise vegetarisk mat, alle de andre får en kjøttrett. Så, hva synes dere passer av vegetarmat i bryllup?
salsera Skrevet 2. mai 2007 #2 Skrevet 2. mai 2007 (endret) Har dere bestemt resten av menyen? Hva skal dere ha til forrett og dessert og hva skal de andre spise? Hva liker du selv godt? Hva med tomater fylt med risotto, servert på spinatseng med et dryss av pinjekjerner? Endret 2. mai 2007 av salsera
Hobgoblin Skrevet 2. mai 2007 #3 Skrevet 2. mai 2007 Hva med tomater fylt med risotto, servert på spinatseng med et dryss av pinjekjerner? ← Det hørtes godt ut!
Knøttet Skrevet 2. mai 2007 Forfatter #4 Skrevet 2. mai 2007 Har dere bestemt resten av menyen? Hva skal dere ha til forrett og dessert og hva skal de andre spise? Hva liker du selv godt? Hva med tomater fylt med risotto, servert på spinatseng med et dryss av pinjekjerner? ← Takk for tipset, det hørtes godt ut! Har ikke bestemt resten av menyen enda, nei, bare forretten som blir løksuppe. Jeg liker gryterett uten kjøtt, wok, grønnsaksgrateng, supper osv- og ingen av disse passer vel egentlig i bryllup.
salsera Skrevet 3. mai 2007 #5 Skrevet 3. mai 2007 Ellers kan du kanskje finne litt inspirasjon ved å se på menyene til (utenlandske) vegetarrestauranter? Her er noen linker: http://www.millenniumrestaurant.com/menus/index.html http://www.lancrigg.co.uk/ http://www.manna-veg.com/menu.html Det største problemet er vel heller om kokken klarer å lage det.
NullHull Skrevet 3. mai 2007 #6 Skrevet 3. mai 2007 (endret) Eller kanskje crepes med vegetarisk fyll, som f.eks. soppstuing, spinatstuing av ricottaost, hvitløk m.m. Eller som denne f.eks? Endret 4. mai 2007 av NullHull
øyenstikker Skrevet 7. mai 2007 #7 Skrevet 7. mai 2007 Enn laks? Med masse godt tilbehør til...Dakan du kanskje bruke tilbehøret de andre får..
Gjest Meep Skrevet 8. mai 2007 #8 Skrevet 8. mai 2007 Laks er jo ikke vegetarrett. Hvis man spiser fisk og sjømat så kalles det pescetarianere eller også pesco-vegetarianere. Vegetarianer brukes som regel om Lacto-ovo-vegetarianere, som spiser melk og egg, men ikke annet av kjøtt og sjømat. Mange begreper, men rett skal være rett
Gjest Huldali Skrevet 8. mai 2007 #9 Skrevet 8. mai 2007 Hva med vegetar snizel eller falaffel (aner ikke hvordan det staves)? Med grønnsaker, ris eller poteter til? Da kan du jo spise nesten det samme som de andre, og hvis det er grønnsaker og poteter til kjøttet kan du jo bruke av disse. Men det er kanskje ikke så fin mat.. Men godt!
one-of-7 Skrevet 9. mai 2007 #10 Skrevet 9. mai 2007 hva med noe slik: http://www.veganversand.at/images/nussbraten_152.jpg av kastanier (?) eller nötter. men det er ikke noe sommermat egentlig.
one-of-7 Skrevet 9. mai 2007 #11 Skrevet 9. mai 2007 ostesouffle ravioli risotto med safran asparges quiche crepes med grønnsaksfyll paprikasuppe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå