wok Skrevet 5. mars 2003 #1 Del Skrevet 5. mars 2003 Vi hadde breiflabb til middag her om dagen. Det er så godt! Vi stekte skiver i ildfast form på rundt 200 grader med litt ferskpresset hvitløk og hakket chilli på. Tilbehøret var fløtegratinerte poteter og brokoli. MMMM! Smaker ypperlig med et glass rødvin eller to til! Hvordan ville du ha tilberedt delikatessen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hvitveis Skrevet 5. mars 2003 #2 Del Skrevet 5. mars 2003 Enig, breiflabb er godis. Vi bruker den mye rå. Jeg liker å lage sushi, og den sammen med hvalkjøtt, tunfisk, ikke-blodig steinbitt og laks er en fin kombinasjon. Hmmm, plutselig kjenner jeg duften av ingefær ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå