Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi hadde breiflabb til middag her om dagen. Det er så godt! Vi stekte skiver i ildfast form på rundt 200 grader med litt ferskpresset hvitløk og hakket chilli på. Tilbehøret var fløtegratinerte poteter og brokoli. MMMM! Smaker ypperlig med et glass rødvin eller to til!

Hvordan ville du ha tilberedt delikatessen?

Videoannonse
Annonse
Gjest Hvitveis
Skrevet

Enig, breiflabb er godis. Vi bruker den mye rå. Jeg liker å lage sushi, og den sammen med hvalkjøtt, tunfisk, ikke-blodig steinbitt og laks er en fin kombinasjon.

Hmmm, plutselig kjenner jeg duften av ingefær ... a_smil08.gif

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...