wok Skrevet 5. mars 2003 #1 Skrevet 5. mars 2003 Vi hadde breiflabb til middag her om dagen. Det er så godt! Vi stekte skiver i ildfast form på rundt 200 grader med litt ferskpresset hvitløk og hakket chilli på. Tilbehøret var fløtegratinerte poteter og brokoli. MMMM! Smaker ypperlig med et glass rødvin eller to til! Hvordan ville du ha tilberedt delikatessen?
Gjest Hvitveis Skrevet 5. mars 2003 #2 Skrevet 5. mars 2003 Enig, breiflabb er godis. Vi bruker den mye rå. Jeg liker å lage sushi, og den sammen med hvalkjøtt, tunfisk, ikke-blodig steinbitt og laks er en fin kombinasjon. Hmmm, plutselig kjenner jeg duften av ingefær ...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå