Gå til innhold

breiflabb ambefales!


wok

Anbefalte innlegg

Vi hadde breiflabb til middag her om dagen. Det er så godt! Vi stekte skiver i ildfast form på rundt 200 grader med litt ferskpresset hvitløk og hakket chilli på. Tilbehøret var fløtegratinerte poteter og brokoli. MMMM! Smaker ypperlig med et glass rødvin eller to til!

Hvordan ville du ha tilberedt delikatessen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Hvitveis

Enig, breiflabb er godis. Vi bruker den mye rå. Jeg liker å lage sushi, og den sammen med hvalkjøtt, tunfisk, ikke-blodig steinbitt og laks er en fin kombinasjon.

Hmmm, plutselig kjenner jeg duften av ingefær ... a_smil08.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...