Nasevis Skrevet 25. april 2007 #1 Skrevet 25. april 2007 Jeg gjorde klar en oksestek og da jeg satte den i ovnen oppdaget jeg at det hersens steketermometeret ikke virket lenger. Er det noen som har noen tips til hvordan man kan avgjøre når steken er ferdig? (den er på 1,3kg)
gladidag Skrevet 25. april 2007 #2 Skrevet 25. april 2007 Hei. Vet jo ikke hvor mye stekt du vil ha den...prøv å kjenne på den, må ikke være for bløt, men litt fast å klemme på. Stikk inn stekegaffel eller nålen på termometeret ditt et minutt og kjenn med leppen hvor varm den er...vanskelig å forklare, øvelse gjør mester, men brenner det litt er steken ca 57-60 grader tenker eg.. du må bare prøve deg litt frem..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå