Gå til innhold

Min mann pedofil?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest |Marthe|

Jeg er alvorlig bekymret for min manns forhold til våre to barn. Jeg mistenkter at han har pedofil legning.

Hver eneste gang han skal skifte på vår yngste datter, som nå snart er to år gammel, skal han absolutt låse døren! Jeg spør han hvorfor han må dette, ettersom det ikke er noe poeng i å låse døren. Hva er det å skjule?Da svarer han med at han ikke vil ha noen som forstyrrer han og barna når de er på badet. Han mener det er deres kvalitetstid sammen.

Det samme gjelder når han skal bade eller vaske vår eldste datter på fire år. Han låser døren hver eneste gang de er alene på badet!!!! Han har gjort dette hele tiden, men jeg la ikke merke til det nå før jul.

Han er også veldig ivrig etter å kose med de og ha de på fanget.

Dette bekymrer meg veldig. Er det noen som kan komme med tips til meg i forbindelse med denne saken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Håper virkelig at du har feil!!! Men husk på at det kan være helt uskyldig og at slike beskyldninger kan føre mye vondt med seg!! Men for å være på den sikre siden ta kontakt med fagfolk for dette er veldig alvorlige misstanker. Du kan jo prøve å snakke litt forsiktig med døtrene dine og...?

Lykke til iallefall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt utrolig at du har denne mistanken samtidig som har får låse døren. Dette må du bare få en slutt på med en gang.....samtidig bør du få vite fortest mulig hvis mannen din er pedofil. Jeg ville har lagt opp løpet slik at jeg kunne avsløre han, for så å ta konsekvensene som følger.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

Hjelpe meg jeg hadde fått panikk. det første du skal gjøre er å nekte han å låse dørene når han steller dem- ta nøklene og gjem dem vekk uten å si noe og forsøk samtidig og snakke med døtrene.

Du må ta kontakt med enten lege eller annet farglig personell og du må ikke la han stelle barna mer inntil du har fått klarnet opp i dette. Husk at dette er meget alvorlig og du må gjøre noe med en gang.

Det er slettes ikke utenkelig at han er pedofil- det er mange pedoer som tilsynelatende er gode familiefedre men som misbruker barna på det groveste når mor ikke ser.

Ønsker deg lykke til- og husk at hvis du ikke gjør noe kan du være medskyldig i evt. seksuelt misbruk.

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale
Helt utrolig at du har denne mistanken samtidig som har får låse døren.

Det reagerte jeg også på- hvorfor lar du han få ture frem som han vil når du har denne mistanken??? Det er jo helt vannvittig kvinne.

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg kan ikke fatte med min beste vilje at du fortsatt lar han få låse døren....gjør noe da!!...

Innlegg er moderert. ~Sissan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mayamor

I dagens samfunn er det mye mer åpenhet omkring tidligere tabu-områder. Og godt er det.

Det er barna her som skal stå i fokus.

Jeg ville aldri mitt barn være alene med en voksen jeg hadde slike mistanker til....

Nå er din jobb som voksen å finne ut om dine mistanker stemmer.

Maya30

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som flere her har sagt så er det en meget alvorlig mistanke. Er det flere ting som har skjedd i årenes løp som får deg til å lure på dette?

Er enig det virker veldig snålt å låse døren for å skifte bleie på sine barn. Jeg måtte lufte dette for min samboer og høre hva han synest. Han var enig det var merkelig å gjøre. Men han sa og`at det kunne være en mulighet for å "unngå" deg en stund. Ikke stygt ment, men en del mødre er jo sånn at de kan og vet best. Og om far gjør noe som er litt "annerledes" så er det feil, og mor skal vise og hjelpe. Kan det være en mulighet for å "stikke" av litt og være sikker på at mor ikke skal komme og rettlede han?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mzfire

Om du bruker din intuisjon vet du svaret selv. Det må være grusomt å få denne mistanken om misbruk her. Men det jeg ikke skjønner er hvordan du da klarer å la ham fortsette med denne skjulte misbruket. Nå som du har blitt mer oppmerksom på hva han kan drive med.Hvis mistanken din er så sterk, burde du ALLTID enten bli med så dere er to og vasker døtrene dine, eller at du alene gjør det.

Jeg hadde reagert noe veldig her. Hvorfor skal han låse døra? For han vil være sikker på at han ikke blir tatt på fersk gjerning. Hvis han ikke hadde hatt noe baktanker her, hadde han ikke brydd seg med å låse døra.

Merker jeg får grøssninger her. Våkn opp ! Skynd deg og gjør noe, med en gang! Før det er forsent!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette være en spøk !?

Herregud ! Ærlig talt !!??

Irriterer meg slike tråder som dette, og

enda engang signert av en uregistrert bruker..

Arg :evil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten...

Du skrev

"Dette bekymrer meg veldig"

Hadde det bekymret deg veldig, hadde du tatt med deg barna

å flyttet for lengst !!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten...

Du skrev

"Dette bekymrer meg veldig"

Hadde det bekymret deg veldig, hadde du tatt med deg barna

å flyttet for lengst !!!!

Dette er så utrolig respektløst overfor et fortvilet menneske som ber om råd.

Gjest, forstår godt at du er bekymret. Veldig vanskelig å gi råd, men en ting er sikkert; du kan ikke leve med denne mistanken. Du bør nok gå hardere på mannen din, kanskje fortelle om mistanken din. Skjønner godt at du kvier deg for det, hvis mistanken er grunnløs kan jo forholdet mellom dere bli satt på en hard prøve. Er forøvrig enig med dem som mener du bør søke profesjonell hjelp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vanskelig. Først blir jeg veldig irritert på Maya, Milla og Sofie for å hoppe i strupen på en mann de ikke kjenner. Men samtidig er jeg kanskje enig med Jinx..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ojojoj, la tvilen komme dine barn til gode og ikke din mann. Å låse bade etter seg høres helt unormalt ut. Kvalitetsstid hører ikke hjemme på badet på den måten, neste gang de skal ha det, så insisterer du på at du skal være med som en normal familie. Gjør noe nå!!! Har en svigerinne som ble misbrukt fra den alderen, orker ikke engang å nevne hennes helvetes liv i en alder av 42, både for hennes barn og min bror, ikke minst henne selv, det lager uslettelige spor livet ut... GJØR NOE IDAG!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Enig med Lina!!!! Gjør noe nå!!! Dersom min mann hadde insistert på å låse døra når han skulle stelle barna våre hadde jeg flippa tvert.Hadde ikke latt han være alene med barna et sekund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest liv (ikke innloget)

Hva med å snakke litt med dine barn?? De forstår mye mer enn vi tror.. Spør hva de gjør med far på badet? Din datter på 4 vil kunne si hva far gjør.. Eventuelt få henne til å vise på en dukke.

Kontakt eventuelt so teamet i den kommune for råd og vink (so- seksualt overgrep) Der sitter profersjonelle folk som kan hjelpe deg i din hverdag. Eventuelt få undersøkt dine barn og se etter spor.

Håper du får ordnet opp i situasjonen. Og for å være ærlig så er jeg meget glad det ikke er meg som er i dine sko!

Liv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Hvis du har mulighet for å få "installert" et skjult kamera på badet, og mannen din ikke oppdager det. vil du jo få bekreftet eller avkreftet din mistanke, samtidig som du i verste fall vil ha bevis til en barnefordelingssak.

Men det er viktig at han ikke finner det, da. Hvis du har en nær venn som har greie på kameraer, og som du tør å snakke med om saken, kan dene muligens hjelpe? Du får jo bare en sjanse. Dersom mannen din oppdager det vil han bli vanskeligere å "ferske".

Ellers ønsker jeg deg lykke til. Jeg forstår godt at du vegrer deg for å reagere. Det er en såpass alvorlig og disgusting legning vi snakker om her. Hvis alle prøver å sette seg selv og sin egen partner inn i situasjonen, (og glemmer for en brøkdel av et millisekund hvor usannsynlig de synes det er), tenk deg å skulle anklage din kjære for å være et så patetisk ondskapsfullt menneske! Men jeg ville helt klart spionert intenst i et par dager, og ikke slått meg til ro før jeg evt. var heeelt sikker på at han er uskyldig!

Leia

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

En ting til; Jeg ville vært svært forsiktig med å snakke med barna om dette! La i så fall profesjonelle ta seg av det, ellers kan de ende opp med alvorlige traumer!

Leia

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...